![]() |
בעיה| יש שני דברים שאני שונא
יש שני דברים שאני שונא כושים וגזענים... חחח סתם (זה בדיחה)
ניגש להעיניין טוב סתכלו עליתי יפה במשקל במאסה , עכשיו הכל טוב ויפה אבל אני מגלה שיש לי כרס עכשיו שאני נגיד לא אוכל היא רגילה קצת נפוחה לא משהו רציני אבלשאני אוכל היא ממש מתנפחת... אז אני חושב לעשות חיטוב ולהוריד את הכרס מה גם שבקושי עבדתי על חלק תחתון: אז יש שני דברים שנאי שונא חיטוב! ולעבוד על חלק תחתון עכשיו תגידו לי אם יש אפשרות להוריד רק את הכרס כי זאת הסיבה היחידה שאני עושה חיטוב בגלל הכרס המזיין הזאת... דבר שני אפשר לעבוד על רגליים רק 2 פעמיים בשבוע בתוכנית ab? תציעו פתרונות :) |
אי אפשר לעשות חיטוב לאזור מסויים. דבר נוסף שהייתי ממליץ לך זה לא להתרגש מכרס גדולה ככל שתהיה, צבור מאסה ואז תן חיטוב מתון והופ - מייקל לואיס של אמא.
|
תאמין לי אחרי המאסה אני אל ניראה שמן אם לא היה לי את הכרס הזאת הייתי ממשיך מאסה! איזה באסה
|
כולה כרס זה לא גידול סרטני.. אם זה לא בתוכניות שלך להתחיל חיטוב ולהפסיק את המאסה, אז אל תפסיק את המאסה..
|
הכי טוב או שתעלה תמוננה או שתביא נתונים רק ככה נוכל להחליט
|
ממליץ אחרי אימון משקולות לעשות ארובי 30 דקות 3-4 פעמים בשבועה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בין היתר סיבולת לב ריאה וכו' .... מעלה את זרימת הדם לאותם שרירים שאתה צריך להזין ומזרזרת החלמה שלהם וגדילה. :) |
לדעתי אם הגעת למסה שהגעת מבחינת משקל , אז תתחיל חיטוב , אם לא הגעת אז תמשיך עד שתגיע , זה סוג של ירידה למען עלייה , ככל שתיהיה יותר מסה כלדעתי ככה בסוף החיטוב תיהיה יותר מסת שריר .
תתחיל חיטוב ב50 קילו אתה תרד נגיד ל40 קילו שאתה מחוטב. תתחיל חיטוב ב100 קילו אתה תרד ל85 קילו שאתה מחוטב . ברור שב85 קילו שאתה מחוטב יש יותר מסת שריר , שיהיה בהצלחה . |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ