![]() |
לראשונה בישראל חלבון כשר לפסח!
היי,
הרבה אנשים הפנו אלי שאלה לגבי חלבון כשר לפסח, והשנה פעם ראשונה בישראל סוף סוף יהיה חלבון כשר לפסח. החלבון הוא של חברת אופטימלי ויגיע רק בטעם וניל בשלב זה, המחיר הוא אותו מחיר 299 ש"ח, בנוסף הגיינר של אופטימלי יגיע גם בטעם וניל כשר לפסח באותה אריזה של ה4.5 ק"ג. לכל המעוניין המוצר צריך להגיע היום/מחר לישראלבודי ניתן כבר לפתוח הזמנות דרכי או דרך מחלקת ההזמנות במספר: 1-599-500-590. בנוסף למי שרוצה לבוא לרכוש את המוצר מאחד הסניפים, בבקשה תבדקו קודם שהמוצר כבר הגיע למלאי של אותו סניף. שיהיה לכולם אחלה שבוע, שלומיק |
אותם ערכים?
|
שלח איזה קישור של המוצר הזה נשמע מעניין...
|
ציטוט:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=100&Page=1 אבקת חלבון: http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=89 |
נראה מגעיל ..
|
שאלתי כבר ולא ענו לי,מה הם הערכים הקלורים למאה גרם אבקה?
(גיינר) |
ציטוט:
|
:):):):) לא צוחק איתך אחי, העטיפה מורידה את החשק לקנות (:
|
זה נראה כמו אבקת כביסה
אני נשאר עם אופטימום יש לי עוד חצי שק :p |
ובתאכלס מה ההבדל בין אבקה רגילה? זה בדיוק אותו הרכב לא?
זה פשוט שיש הכשר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אבקה שמיוצרת בישראל 300 שקל ? לא תודה..
ב-300 שקל אפשר להביא אופטימום. |
ציטוט:
בכלל נראה על הפנים נראה כמו חומר ניקוי.. שיביאו את הערכים יהיה אפשר להגיד יותר :) |
ציטוט:
קשה לי להאמין שהעובדים בחברות הגדולות אוכלים סנדוויץ' מעל לבלנדר הענק :d או מה שזה לא יהיה... אני חושב שמה שהם מצהירים שיש שם זה בדיוק מה שיש שם. וזה בדיוק גבוהה יותר מהאריאל אולטרה שהביאו פה אני בתאכלס לא שומר כשרות אז אין לי הרבה מה להגיד, כל אחד ומה שהוא מאמין בו. |
מבחינת חלבון זה חלבון בסדר גמור נתונים דומים לשל אופטימום
אל תסתכלו על איך המוצר נראה מבחוץ מה זה משנה? מה שחשוב זה האבקה. למי שאיכפת מהכשרות שיקח את זה. זה בדיוק כמו שמלפני איזה שנה ככה אופטימום החליפו את האריזה שלהם, אפשר פה ושם עד היום לראות בכל מיני חנויות עוד את האריזות הישנות. זה שינה משהו? לא זה עדיין אותו מוצר |
כשר? מה זה כשר? :)
:boxing: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ