![]() |
כולם עם גוף
לאחרונה אני מצוי בדילמה:huh:
האם פשוט כל גבר שלישי עם גוף או שאני פשוט לב יותר מפעם זה רק אני או שהיום לכולם יש גוף?? |
ציטוט:
|
זה רק אתה כי לרוב אין.
|
מה ההגדרה שלך ל"גוף" ? וכן הרבה אנשים היום יש רשומים לחד"כ.
|
תפסיק להסתכל לגברים אחרים על הבייספס
|
אני להיפך מחוץ לחדר כושר לא רואה מישהו שמתאמן בכלל אולי בודדים , לא לדבר על מישהו מרשים
|
כן, כולם גם גוף, אפפעם לא ראיתי ראש מהלך ברחוב :rolleyes:
|
אולי ראית חבר'ה מישראלבודי מהלכים? :)
|
כי כולם מתאמנים ואוכלים במקום לפתוח כאלו פוסטים
|
ציטוט:
נדיר שאני רואה מישהו גדול בחוץ אם בכלל |
תלוי מה זה נחשב גדול בעינייך...
אני רואה מישהו שהוא טיפה מעל הממוצע אני חושב שהוא גדול(לעומת הרבה פה שחושבים שגדול זה 100 קילו על 1.80 עם 12 אחוז שומן.. לא?) ועכשיו גם אני שם לב לזה יותר... אבל אני גם שם לב שיש מלא שחיפים ואפילו אני צועק בלב "למה לעזאזל אתה לא הולך לחדר כושר?! יחתיכת גפרור מהלך!!" |
תלוי מזה גוף בשבילך..
למשל בשבילי גוף זה מאסיבי 90 קילו (וברור שנדיר למצוא כאלה חח) ובכלל אני לא רואה הרבה שמתאמנים בחוץ |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה היה חזק!:bow: |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם דוראין היה פעם גפרור.... |
ציטוט:
הכוונה לא בגדול, אלא בחור עם גוף שנראה טוב בנווי טוב. לא באדי בילדר, או באדי בילדר בפוטנציה העניין הוא שאני חושב שהסטאנדרט העולה, האלפא מייל והגבר המושך הוא זה שמתאמן ובונה את עצמו לאט לאט כולם הרבה מקבלים את התובנה הזו עוד 20 שנה אני רואה את החברה האוכלוסייה מציבה לעצמה רף בתחום. מצד שני לפי התגובות נראה שאולי אני סתם פשוט שם לב יותר מפעם |
ציטוט:
לדעתי יש 2 קצוות בחלק הזה. מצד אחד הרבה אנשים באמת מתאמנים, הכל נהיה נגיש יותר(הרבה יותר חדרי כושר, מודעות- הרי כולנו פה מכירים את זה דרך מחשבים לא?) ומצד שני יש את אלה שלוקחים את הטכנולוגיה והכל ופשוט מתעצלים, אז הם רק משמינים מג'אנק פוד ויושבים מול הטלויזיה או מול המחשב בלי לעשות כלום. בעתיד יהיו(רובם) או השמנים או האלפא מייל כמו שאמרת. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ