![]() |
יש למישו רעיון ?
למי יש רעיון איך אני מקמבן משקולת של 50 - 60 קילו ככה
התנועה היא תנועה ישרה , זאת אומרת שלא צריך להיות משו קבוע כזה זה יכול להיות גם דלי מים , לא צריך לפחד שהם ישפכו אבל דלי מים לא מגיע למשקל כזה עריכה: אויי מיצטער בטעות פתחתי פה, לא הפורום המתאים |
תרים אוטובוס :lol:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחח |
שק חול או מלט...
שיא הרצינות, גם אתה יכול לשים את כל כף היד בלי שזה ייפול וזה יהיה קצת יציב, המשקל של שק מלט הוא 50 קילו אם אני לא טועה...חח |
ציטוט:
אבל אני צריך אתזה יותר בשביל טרפזים , לא רק אבל אז איך אני עושה עם זה טרפזים ? אני צריך איזה ידית או משו כזה |
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד הצעות ? |
תייקח שתיי אנשים במשקל שאתה רוצה תגיד להם לשכב על הרצפה שים להם את החגורה של האימונים תפוס מהחגורה ותעשה טרפזים
|
ציטוט:
קח שקית חזקה תכניס לתוכה את השק מלט ותעשה... למרות שזה קצת סיבוך... פשוט קח מזוודה תמלא אותה בשטויות, דברים כבדים ויאאלה תהנה, יש ידיות! |
ציטוט:
וואלה אם היה לי את המזוודות האלו מהפלסטיק אז אוליי זה היה אפשרי |
איפה אתה צריך את זה? אם זה במקום שכבר יש לך ברבל או דמבלים שאפשר להרכיב עליהם, יהיה יותר פשוט לקנות כבר עוד כמה פלטות, לא?
טוב האמת שעל דמבלים של מגה ספורט אתה לא יכול לשים 60 קילו.. |
יש לי דאמבלים של מגה ספורט אבל מה אני ירכיב עליהם פלטות של 10 ?
בתכלס יש לי משקל שמספיק להרכיב אבל הכיהרבה שניכנס זה 40 בקושי בשנתיים אני מסתדר עם זה אבל חבל |
יש לי רעיון בהשראת הגלגלת של השק איגרוף של אבא שלי
תיקח חבל תקפל אותו לשתיים באמצע החבל איפה שהקיפול תשים את המשקל אפשר לקשור או כל רעיון אחר את הקצוות תזרוק מעל איזה מוט למשל קורה בתיקרה תקשור מוט ברזל בין קצה אחד לשני וככה תוכל למשוך תמקם את הגוף בזוית כזאת שביחס למוט תאפשר לך דחיקה למשל בנץ' פרס דוחקים למעלה אבל אם שוכבים על הבטן ושמים את המוט מתחת לספה אפשר למשוך אותו לכיוון הגוף בהצלחה מקווה שעזרתי |
קח דלי עופרת
|
ציטוט:
אבל רעיון מגניב תגיד תודה לאבא שלך למרות שלא ניראה לי זה כל כך עובד בלי גלגלת |
אם יש לך משקולות אתה יכול פשוט להעביר חבל בין כל המשקולות ולקשור והופ משקולת מאולתרת של 60 קילו
|
פלח מהפרייד
|
לוקח מוט ברזל, תוקע בכל אחד מהקצוות דלי, ממלא בבטון, מחכה שיתייבש, והנה לך מוט אולימפי ;)
|
ציטוט:
לא כאילו אתה על gh. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ