![]() |
פירסינגים\קעקועים - יש לכם? :)
למי יש פה פירסינגים\קעקועים וכמובן איפה?
שהאשכול לא יגרר לויכוחים למרות שאני די בטוח שיש פה כמה אנשים שממש נגד קעקועים\פירסינגים מטעמי דת או משהו כזה.. אוקיי אז אצלי: יש לי טראגוס, בקרוב קעקוע וכרגע אני שוקל לעשות בפיטמה :1eye: :happy: |
ציטוט:
|
ציטוט:
עדיין לא החלטתי סופית.. הכסף משחק פה תפקיד מרכזי :sad: |
אין לי שום פירסינג או קעקוע, לא היה ולא יהיה!!!!!!!
|
שונא את הערסים האלה ששמו בכול מקום אפשרי עגילים ואולכים עם זה וחשים את עצמם גברים ! http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon13.gif
עוד מאט יתחילו לשים איפור ולגדל ציפורניים ... |
היה
היה לי בגבה
אני מתכנן לעשות קעקוע אבל רק עוד הרבה זמן אני לא רוצה שזה יפגע לי ברצף של האימונים |
יש לי עגיל בארבל בגבה ועוד עגיל חישוק באוזן עוד חודש וחצי אני יעשה עוד שתי חורים באותה האוזן
|
לא תשמע זה יפה אין ספק אבל ימאס לך בשלב כלשהו מזה.
ואני לא אעשה את שניהם מטעמי דת אבל יש לי עגיל באוזן שמאל |
יש לי שלושה חורים בכל צד באוזן, חור בלשון ובאף, אבל כבר הרבה זמן אני לא שם שום עגיל...מקסימום באוזניים אחד או אחד בכל צד.
הזדקנתי עכשיו אני מאלה שחושבים שעגיל זה מגעיל... :) סתם אין על עגילים אחלה דבר. |
היה לי פירסינג בפיטמה....
|
היה לי 2 פירסינגים
בסנטר ובגבה אךךךךךךך איך אהבתי אותם שהייתי בן 16 חחחחחח אבל חלאס נימאס מזה ועברנו למשהו אחר ד"א הפירסינג שהיה לי בסנטר כמה שהיה מתאים לי ויפה דפק לי את השיניים בלסת התחתונה תחשבו שכל הזמן החתיכת ברזל הזאת משחקת לכם בשיניים.. |
בגבה
|
ציטוט:
בפטמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איכס!!!!! מה אתה הומו תגיד לי??? |
היה לי פירסינג באוזן למעלה, נאלצתי להוריד אותו לפני הגיוס והחור נסתם. :(
קעקוע אני בחיים לא אעשה. פעם רציתי לעשות כי פעם זה היה משהו מיוחד, היה נדיר לראות אנשים עם קעקועים. היום נראה לי יש יותר אנשים עם קעקועים מאשר אנשים בלי קעקועים. |
ציטוט:
|
יש קעקוע של המילה אהבה בסינית על הרגל.. (שריר התאומים...) ויש לי גם עגיל בלשון
|
ציטוט:
|
עגיל באוזן שמאל.
|
יש לי סתם עגיל באוזן
בקרוב רוצה קעקוע של טיגריס! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ