![]() |
איך התפריט בשביל תקופת המאסה?
אוקי,בניתי לי תפריט לתקופת מסה ורציתי לראות אם הוא שווה משהו oם"
בן 15 ושלוש חודשים. בוקר- כוס וחצי קרונפלקס +2כוסות חלב 3% ביינים- (שעה 8 עד 2) 3 לחמניות עם גבינה לבנה 9%. צהריים-כוס אורז לבן +250 גרם עוף.(ללא עור.) אחרי אימון- טונה בשמן(סוחט אותה לגמרי.) או שתי ביצים קשות. בננה. ערב- צנימים עם גבינה +סלט ירקות עם כף שמן זית. לפני השינה- נס קפה. פרי כלשהו. קלוריות-3102 חלבון-212.1 שומן-87.6 פחממות-387.4 סיבים-6.4 מה דעתכם? |
נראה לי סבבה אבל 6.4סיבים?זה קצת
בקשר לארוחה של אחרי אימון אל תעשה או זה או זה פשוט תאוכל הכל טונה(רצוי במים) +2~3חלבוני ביצה ובננה. ועדיף גם כמה צימוקים או תמרים שיהיה יותר פחממות. ומי שותה נס קפה לפני שינה? :):):):) אתה רוצה לישון או רוצה להיות ער בלילה שתה קפה/נס לפני אימון (30דקות לפני אימון),רצוי קפה כי אתה אוכל עוף/בשר שעתיים לפני אימון..(כשרות!). |
כן אחי חחחחח נס לפני השינה??
קח אקסטה וזהו חחח שמע שוקו חם על בסיס חלב טוב לפני השינה גם מרדים וגם קצת חלבון.. עוד משהו לפני השינה מומלץ חלבונים כי הגוף מפרק חלבון לאט יחסית וכך הקיבה לא מתרוקנת כל הלילה ממליץ לך להוסיף גם יוגורט |
אהה סבבה,תודה חברס.
אז קפה חצי שעה לפני האימון ויוגורט גם אוסיף. עוד משהו?? |
ו...בגדר המלצה הייתי מגדיל את הארוחת בוקר מגיע ל500 קל' יפתח לך ת'אמא של הקיבה
אני בבוקר אוהב כוס שיבולת שועל כוס חלב וקצת גיינר (חצי סקופ) מגיע ל600 קל' 25 ג' חלבון ו80 פחמימה בערך פותח לי ת'קיבה עוזר לי לכל היום עושה לי תיאבון של וואחד שרק :) |
מה זה גיינר? אני לי מבין מושגים קשים =[
ואקח את זה כרעיון. |
גיינר=אבקת עם פחממות וחלבונים (וקלוריות מן הסתם).
אבקת חלבון (רק חלבון בלי פחממות): אבקות חלבון מי גבינה: אבקות החלבון מי הגבינה מכילה כמובן חלבון, זהו אבן הבניין העיקרית והחשובה ביותר בשל השרירים. החלבון מסייע בבניית מסת השריר בגופנו ובהתאוששות השרירים לאחר האימון בחדר הכושר או כל פעילות אינטנסיבית אחרת. החלבון ובעיקר אבקת חלבון מי הגבינה הכרחי מאוד לספורטאים או כל אדם העוסק בפעילות ספורטיבית. החל בתריאלטים, כדורגלנים המעוניינים בשיפור הסיבולת, בודי בילדרים, משקולנים בענפי הכוח, ועד למתאמנים המתחילים בחדר הכושר. בשילוב מתאים ומושכל, יכול החלבון (אבקת חלבון מי גבינה) לשמש כתחליף ארוחה זמין ומאוד איכותי (וגם משתלם כלכלית) לאורך היום ובמיוחד אחרי האימון. זה אודות לערכיו הביולוגיים (לאבקת חלבון מי הגבינה יש את הערך הביולוגי הגבוה ביותר מכל החלבונים בטבע) הגבוהים וזמינותן הגבוהה של חומצות האמינו המצויות באבקת חלבון מי הגבינה. "גיינר" אבקה בשילוב חלבונים עם פחממות: אבקות העלייה במסה (גיינר) עשירות בקלוריות מאבות המזון האיכותיים והחשובים לנו לעלייה במסת השריר. האבקות מכילות חלבונים, פחמימות, ויטמינים, מינרלים ואחוז שומן אפסי! במטרה לספק לגופך את כל אבות המזון הדורשים לו להתפתחות הכוח והמסה באופן תקין ויעיל. האבקות עשירות בחלבון מי גבינה איכותי בעל הערך ביולוגי וכושר הספידה הגבוה ביותר. הרכב פחמימות - אינדקס גלימקי גבוה ונמוך - להגברת הקליטה מידית ולאורך זמן בשרירים ולשיפור הביצועים והתאוששות. ויטמיני b-קומפלקס,c ו a- החיוניים לעיכול, בנייה ואחסון הפחמימות והחלבונים, לחיזוק ועמידות השרירים, העצמות והגידים. כאשר אתה צורך את האבקה אל תפחית מכמות המזון היומית שלך, המטרה היא להגיע לכמות קלוריות גבוהה שתאפשר לך לעלות סוף סוף במשקל. האבקות יכולות לשמש גם כתחליפי ארוחה לאנשים "החסרים זמן" או כאלו שפשוט לא אוהבים לאכול. |
תודה על ההסבר אח שלי p:
אבל אני לא מתכוון לקנות אבקות בשלב זה. אני רק צריך עצות לשיפור התפריט. תודה [: |
בכיף.
|
אתה בטוח שזה יוצא 3102 קלורוית ?
|
זהו גם לי מוזר אני אוכל הרבה יותר ובקושי מגיע ל3000....:\
|
גם אם אתה לא לוקח גיינר רק קח בחשבון שארוחת בוקר משפיעה על כל היום נסה להגדיל אותה כמה שאתה יכול ואיך שאתה יכול...
|
אני יודע שזה נראה קצת אוכל אבל ככה יצא לי בקלוריות oם"
בכל מקרה,אפשר לדעת למה ארוחת הבוקר היא חשובה כל כך? איך היא עוזרת להמשך היום? |
חישבתי את כול הערכים שרשמתה ויצא לי 2200
|
ציטוט:
|
הנתונים טובים, אבל לפי מה שקראתי זה לא נראה 3000 קלוריות, לא אומר שלא, פשוט לא נראה..אני אוכל קצת יותר מזה ואני לא חושב שזה 3000 קלוריות
|
תחשוב על הקיבה כמו שקית גומי
בלילה אתה לא אוכל הרבה שעות והקיבה מתקבצת קצת עכשיו כשאתה קם בבוקר אתה דופק ארוחה גדולה אתה מותח את השקית הזאת ואז אתה מסתובב כל היום עם שקית גדולה - בשקית גדולה קל להכניס הרבה אוכל כמו שאמרתי אתה פותח את הקיבה על הבוקר כל היום יש לך תיאבון ביום שאני אוכל ארוחה קטנה בבוקר (300 קלוריות) שזה כמו מה שאתה אוכל כל היום אני מוצא את עצמי אוכל בכוח אבל לרוב אני אוכל 500-600 קלוריות על הבוקר וכל היום יש לי תיאבון אני רעב כל הזמן ואני דורס בקלות כי בא לי לא כי אני צריך (השקית שלי גדולה :) ) |
לגבי הקלוריות,אין לי מושג,כנראה שטעיתי בגרמים oם"
בכל מקרה,תודה אופק,עכשיו הבנתי למה זה חשוב. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ