![]() |
שאלה מתח עם משקל
תקשיבו איך עושים מתח עם משקל שמתי תיק עליי זה קשה אין משהו שאפשר לשים ברגליים או במקום אחר ?
|
ציטוט:
|
איך אני תופס אותם אבל.
|
יש חגורה מיוחדת בשביל זה .
יש לי אותה במכון , אם אתה מתאמן במכון תבקש מאחד המדריכים אולי יש לכם את החגורה הזאת אחי . |
אני בבית.
|
תצליב את הרגליים שלך ובקש ממישהו בבית שישים לך את המשקולת בין הרגליים
במצב נוח .. |
תקנה את החגורה לפי מה שהבנתי מחבר שמתאמן בבית זה הכי נוח...
|
אתה יכול לקנות שרשראות עם שאקל וכרית לריפוד. הבעיה שאם תתחזק, ירד לך דם בסוף מנסיון. למשקלים גבוהים, אין על החגורה.
|
תאמינו לי הכי טוב תיק של בית ספר למלאת בו ספרים ולעשות הכי נוח...
|
תתפוס משקולות יד בין כפות הרגליים
|
ציטוט:
אתה לא קורא תגובות קודמות ?? |
סבבה הצלחתי עם הבין הרגליים ושאלה אחרונה. אם אני מצליח עכשיו 15 מתח ואני מפסיק להתאמן מתח אינ מתאמן בזה שאני שם משקל ברלגיים ועולה למתח לכמה שיותר זמן אינ אשתפר במתח ? אשאר כמו שאני ? או אהיה יותר גרוע ?
|
:):):):) קנה ת'חגורה אחי אין ברירה אני אותו מצב..
|
אחי אתה לא חייב חגורה ממש מקצועית אתה יכול להביא את החגורות האלה של הג'ודו וכל האלה זה גם ממש טוב ... (לא יודע אם לזה התכוונו) אבל ככה זה במכון שלי...
|
משקולת בין הרגליים... ככה אני עושה זה לא הכי נוח אבל זה מה שיש
|
ציטוט:
|
תגיד..איך אתם עושים ת'מתח שלכם?
אני עושה 4 סטים, 10 חזרות ואני לא מצליח לסיים ת'סט הרביעי ולפעמים גם את השלישי. אני עושה 8-9 חזרות בסטים האחרונים האם זה עיניין של זמן לתרגל את זה? או שכדי להוסיף משקל ולעשות 2 סטים נגיד עם מקסימום חזרות? |
ציטוט:
בסט השלישי אני ממש מתקשה לעלות את החזרה ה6 , אני עושה את זה עם תוספת של 7.5 קילו עליי ואני עושה אחיזה לא רחבה במיוחד טיפה יותר מהרוחב שיש בין הכתפיים . |
אפשר גם לשים שרשראות על הצוור =] זה נראה hardcore
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ