![]() |
יכול להיות שהעדה משפיעה?
אתם בטח יודעים אבל טריפוליטאים ידועים בכך שיש להם ירכיים שמנות בחוסר פרופורציה לגוף.
זה בעיקר תקף לבנות אבל גם אצלי הירכיים (אני חצי טריפולטאי) שמנות מאוד יחסית לפלג הגוף העליון. יש לי 14% שומן בלי קשר (או עם?), זה לא יפה וחסר פרופורציה לחלוטין. מה אפשר לעשות עם זה? אני כרגע בתקופת חיטוב. |
לא ניראה לי
נ.ב איציק תתחבר |
להמשיך לחטב :)
וזה לא קשור.. אומרים שעיראקים שעירים ואני עיראקי שלם וואללה בקושי יש לי שיערות על הגוף... רק על הראש ויותר מידי :) אומרים שגרוזינים תמיד יהיו ג'ברים כאלו גדולים וזה.. יש לי חבר גרוזיני ברוחב של טוש ובעובי של דף.. |
אני חצי תימני ואני 1.84 וגם יש לי מבנה גוף רחב..
אבל אולי זה דווקא מהצד השני שלי(אשכנזי חחח) למרות שאני נראה 100% תימני שלם. בקשר למבנה גוף שלך, טריפוליטאי או לא תעשה את המקסימום... תעלה במסה ותחטב לפי איך שאתה חושב :) |
זה קשור להורים שלך...(גנטיקה)
|
בתכלס שחכתם את הרוסים והאפרו אמריקיים ;)
|
לאמא כן יש ירכיים שמנות ולאבא אין. (זה מהצד של האמא).
בכלל כל המשפחה של אמא ככה. זה די באסה. |
ציטוט:
רוב התימנים שאני מכיר, או שיש להם גוף מולד מדהים, או שהם פשוט מפותחים ומגיבים יפה לאימונים !! -הרווחת ^^ |
ציטוט:
ואני גם תמיד אראה גדול :) |
לפי מה שאני רואה במציאות ופה לרוב הרוסים יש את הגנטיקה הכי טובה לפיתוח גוף
|
בטח שהעדה משפיעה!
ידוע לתימנים יש ג'בטה |
אך!!אני אשכנזי !!tני כמו עמית ספיר ואלון צוקרמן יש! :d:dd חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (גלעד מהפורום גם אשכנזי ?)
|
גם לקווקזים יש גנטיקה טובה, אבל או שהם יוצאים ממש קטים או ממש גדולים..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק יגבר!:1eye::D!!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
ניראלי הוא אמר כי יעני אנחנו לבנים אולי ביגלל זה :D חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:eek: יציאה טובה אבל הוא הביא באמא שלי. |
רוסים ידועים בכוח :d
למרות שאני חושב שבכל עדה יכול להתפתח קולמן/פודזיאנובסקי קטן :) |
אני חצי רוסי חצי בלגי, מעניין מה אצלי יש למרות שזה תלוי רק בהורים בתכלס
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ