![]() |
תאומים
עשיתי עד היום תאומים בסמית ואני רוצהלהחליף לתרגיל אחר שיעבוד באופן ישיר על התאומים
בסמית עשיתי עד היום 30 קילו כל צד בישיבה זה גם שלושים קילו ואם כן, איך אני שם דאמבל שלושים קילו על הרגל? :confused: איך אתם עושים תאומים? |
בישיבה אתה לא עובד על תאומים אתה עובד על שריר אחר שנקרא סולאוס...
ברגע שיש לך כפיפה בברך יש שינוי באורך מתח של השריר מה שגורם לסולאוס לעבוד במקוום לתאומים |
אתה יכול במכשיר של לחיצת רגליים
רגליים ישרות ואותה תנועה. הכוונה דאמבל אולי על מדרגה להחזיק משקולת ביד ולעבוד רגל-רגל. |
לחיצת רגליים לא נוח לי בתאומים ניסיתי
אני יכל לעמוד על מדרגה עם דאמבל ביד ימין לעשות רגל ימין וביד שמאל להחזיק במשהו כדי לא למעוד? זה יכל להצליח? |
תכלס זה לא כזה משנה, פשוט תבחר איזשהו תרגיל של כפיפה כפית כשהרגל ישרה, ותשתדל לעבוד בטווח תנועה. מלא.
|
כן ככה עושים את התרגיל.
שים את המדרגה ליד איזה מכונה או ליד מעקה אם יש לך. |
אבל מין הסתם שלא תוכל לעשות עם המשקל שעשיתי בסמית' מאשין אז אם אתה ממש צריך תתרגיל הזה תעשה בסמית'
|
סמית' משין זאת המכונה שנועדה לעבוד על תאומים!
|
ציטוט:
אבל בוא נגיד שעדיף האמר על זה |
אני רוצה לתת גירוי חדש לשריר אני כבר חודשיים על הסמית
מה גם המוט על הגב ומחליק לך כל הזמן על הגב וכמה שאתה לא מסדר את זה, זה לא נוח |
זה בולשיט לומר דבר כזה....גירוי חדש? התנועה זאת אותה תנועה
|
כן אחי אני יודע אבל שמעתי וקראתי גם פה כמו כל שריר צריך גם לתאומים לתת גירוי אם זה בישיבה/עמידה למרות התנועה
|
ציטוט:
ואתה רוצה להקשיב לי או לא?? בכפיפה בברך הם לא ממש עובדים.... |
ציטוט:
לפותח הפוסט, דדליפט וסקוואט |
אפ אפ אפ, התאומים עובד גם בישיבה, רק פחות...
לגבי התאומים, בכל השרירים בגוף יש לך רקמות חיבור גמישות שמסוגלות לאגור אנרגיה אלסטית במתיחה ולהוציא אותה אחר כך בשביל לסייע לכיווץ. התאומים הוא מקרה מיוחד כי הוא אוגר מאוד ביעילות את האנרגיה האלסטית של המתיחה שלו, כך שאם תעבוד מתפרץ לא תפעיל על השריר כמעט התנגדות. זאת הסיבה שאפשר להרים איתו משקלים מטורפים בלי לקבל תוצאות. על התאומים צריך לעבוד לאט ובמשקלים מאימים ולא להשתולל. אגב, לא התעסקתי בביומכניקה של ההליכה כבר שנתיים בערך, אבל יש לי זכרון מעומעם לכך שהסולאוס עוזר שם יותר מהתאומים (שיקולם אם תכנס לכאן ואתה יודע את התשובה תקן אותי בבקשה). זה מתאים לכך שקראתי כמה וכמה מחקרים על ביופסיות שנלקחו משרירי תאומים ומתברר שאצל לא מעט גופות ואנשים חיים שנבדקו הוא לא שריר עם כלכך הרבה סיבים אדומים כמו שהיית מצפה . אני חושב שאחת הסיבות שהוא לא גדל להרבה אנשים היא שהם מנסים לעבוד עליו עם טווח חזרות גבוה מידי, דבר שמאוד לא יעיל להיפרטרופיה, גם של סיבים לבנים וגם של אדומים. |
זה שהוא עובד גם בישיבה זה סבבה....אבל בא לך להתעסק באחוזים שבו הוא עובד בתנועה הזאת?נכון שלא? בגלל זה עדיף לענות על שאלה כזאת בזה שהוא לא עובד
|
ואני חושב שזה דווקא נושא די מעניין, צריך לבדוק בז'ורנלים עד כמה ההבדל בולט ומה הקשר דל ההפעלה של השריר עם הזוית בברך.
כשיתפנה לי זמן אני אחפש על כך מידע. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב אז אני יתחיל לעבוד על התאומים הם באמת לא גודלים לי אני מרגיש חח
וזה ממש חרא כי אני רואה אצלנו במכון אנשים עם סופר תאומים ואני מת גם לכאלה :) אני יתחי להתיש אותם בסמית, למרות שממש חרא לי עם המוט ושאני מוריד את כפות הרגליים למטה מהמדרגה ומעלה חזרה הם מחליקות מהמקום ויורדות לי עוד יותר למטה שהאצבעות רק נישארות על המדרגה ואז אני צריך להפסיק את הסט ולסדר את הרגליים על המדרגה מחדש..זה גם קורה לכם המיקרה הזה? :cool: תודה חבר'ה! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ