![]() |
הכנת חטיפי חלבון ביתיים מאבקות חלבון
שלום
לאור חוסר הפרופורציה במחירים של אבקות החלבון לעומת חטיפי החלבון. ולאור הטעם הדוחה של אבקות החלבון. למישהו יש דרך טובה להכין מאבקות החלבון חטיפי חלבון ביתיים? או לחילופין למישהו יש רעיון איך להפוך את אבקות החלבון למשהו ראוי לשתיה\אכילה? תודה |
תחפש ביוטוב protein bars,יש שמה כל מני רעיונות לחטיפים קרים בלי אפיה.
הכנתי כמה פעמים ויצא טוב |
תריץ חיפוש בפורום היו על זה כמה נושאים.
וסוכר ענבים או שקנית אבקה של חברה מעפנה |
|
ציטוט:
אז אתה רוצה לקנות לך אבקות חלבון ולהכין מהם חטיפים .. your not making any sense |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולעיניין אני עושה חטיפים כל פעם לחדר כושר וזה יודע לי יותר טעים מהאבקה לבד, הנה המדריך http://www.youtube.com/watch?v=0oRCgnbnq78 |
מה אתה כוסית ? עלק ראוי לשתייה שתה וזהו , לא חסר טעמים טובים , אני לא יודע אם תהנה מהם אבל אתה בטוח לא תסבול.
|
ציטוט:
אחלה חטיפים האלה שהוא העלה ... עשית אותם פעם ? |
מה אתה כוסית ? עלק ראוי לשתייה שתה וזהו , לא חסר טעמים טובים , אני לא יודע אם תהנה מהם אבל אתה בטוח לא תסבול.
כשאתה במסה הכל הופך להיות ראוי לשתיה גם טונה ציטוט:
אבל הם יצאו כאלה מגעילים שזרקתי את כולם לפח, והישתמשתי ב2 סקופיים של קרמל פאג:cry::cry: |
ציטוט:
|
אני הכנתי משהו טעים....
אבקת חלבון עם טכינה גולמית. (דל פחמימות..חחח, אם הייתי במסה אז הייתי עושה משהו יותר טעים עם ש"ש) |
ציטוט:
|
באיזו אבקה אתה משתמש שהיא לא טעימה לך?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שitaiprz1 הביא טעיים.. ניסתי פעם אחת |
תגידו גם אתם שניכנסתם לתחום הזה ניסתם מלא מתכונים? חחח וחלק יצאו מגעילים(שבסוף אכלתם את זה בגלל שיש שם חלבון), אבל חלק טעימים אחושרמוטה.
|
או שאני לא יודע להכין או שהחטיפי בית האלה על הפנים ,הכנתי כמו בסרטון שאיתי הביא ואחרי שהקפאתי את זה
זה יצא סוג של גומי כזה failed |
מה הוא שם שם? (לא מבין אנגלית...)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ