![]() |
לא נוח לעשות סקוואט...
לא נוח לי לעשות סקוואט בספה של הלחיצת חזה,
אני צריך לשבת מאחורי המעמד של המוט ואז לקחת את המוט עליי ולקום מהכיסא. זה סיפור! אחרי זה קשה לי להחזיר את המוט למקום שלו אני מסתבך.. מה לעשות????? חשבתי לקנות כלוב אבל זה יקר רצח, וחשבתי גם לבקש מאיזה רתך או משהו כזה שיבנה לי שני ברזלים כאלה שאני יוכל לחבר אותם חזק לקיר... וגם ממש לא נוח לעשות מילטרי פרס במתקן הזה.. מה אתם אומרים? |
תבקש ממישהו מהקיבוץ שיעזור לך.
|
לבנות כלוב????
|
ציטוט:
|
ציטוט:
123 |
זה עבודה קשה, ואין חומרים צריך לקנות אותם וזה מלא מלא כסף,
ו- hanna מתקן שיהיה תלוי על הקיר? |
ציטוט:
קצת מוח וקצת כח, יהיה טוב. |
מאיפה אני ישיג עכשיו ברזלים בשביל זה??
|
ציטוט:
תמיד יש להם ברזלים ארוכים כאלה תרים להם, ואל תשחק אותה צדיק כי בלג בעומר אתה יודע טוב טוב לרושש אותם |
אנחנו בלג בעומר גונבים פלטות של עצים, ולא ברזלים..
וסבבה אני יצליח לגנוב כמה ברזלים איך אני בונה? |
א.תקנה כלוב
ב.אתה יכול לבקש מרתח כמו שאמרתה שיחבר לך 2 ברזלים לקיר השאלה..כמה משקל זה יחזיק. ג.אתה יכול לעשות בחצר אני בטוח שאתה לא עושה סקוואט אם 200 קילו וש2 חברים שלך יוכלו לתפוס כל אחד קצה של מוט ולהרים לך אותו למאחורי הטרפזים,ככה גם תוכל לדרבן אותם להתאמן במקום לאונן:) בהצלחה אחי! |
ציטוט:
|
כמה יעלה כלוב גלעד?
לא משהו רציני במיוחד.. |
ציטוט:
אבל אני יכול לשים בחדר שלי שני ברזלים שיהיו על הקיר... אני נראה לי יוכל לעשות שמה מילטרי וסקוואט למרות שזה קצת מסובך להביא את כל המשקל מהעליית גג לחדר שלי אבל לא אכפת לי.. |
ציטוט:
|
בחדר שלי הפרטי הוא לא מגבס,
אפשר לשים שמה את שני הברזלים.... אבל איך אני יחבר אותם לקיר???? סתם ברגים אני חושב שזה ייפול לא? אין לי ראש יצירתי במיוחד בכל מה שקשור לבנייה אני צריך את עזרתכם.. |
בלאגן לשים את שני הברזלים האלה ככה סתם בחדר בקיר כי אם הקיר עשוי מבלוקים הברזל יהיה רופף אלא אם תעביר אותו דרך כל הקיר ומהצד שני של הקיר תחזק אותו.
|
אני חשבתי לששים את 2 הברזלים בחוץ על הקיר, קיר חזה הוא מחוספס קצת אבל סבבה,
איך אני מחזק את זה על הקיר? עם ברגים? |
http://www.youtube.com/watch?v=dbxxs...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=itarE...eature=related זה מה שאתה צריך, לא כלוב. |
וכמה זה עולה?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ