![]() |
הab החדשה שלי.
A1:
חזה: דחיקת חזה עם מוט 4x6 דחיקת חזה עם משקולות 3x8\6 (6-8 חזרות) דחיקת חזה בשיפוע חיובי 4x6 יד קידמית: כפיפת מרפקים עם משקולות 4x6-8 כפיפת מרפקים עם מוט w אחיזה צרה3x6 רגלים: סקוואט 3x6 דדליפט 3x6 פשיטת ברכיים 3x10 כפיפת ברכים 3x10 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ b1: גב: מתח 3x10 פולי רחב במכונה 4x6 בנט אובר 3x8-6 משולות לצדדים בשיפוע (כתף אחורית) 3x6 כתפיים: דחיקת כתפיים עם מוט 4x6 הרמה לפנים 3x8 הרמה לצדיים 3x6 יד אחורית: משיכת משולש כנגד פולי עליון 4x6 לחיצה צרפתית 3x8 a2: חזה דחיקת חזה בשיפוע חיובי עם מוט 4x6 פרפר בשיפוע חיובי עם משקולות 3x6 דחיקת חזה עם מוט 3x8 יד אחורית: משיכת חבל כנגד פולי עליון 4x6 (סט חימום 20 חזרות ) ירידה בספסל 3x10 (אני מוסיף משקולות) רגלים: סקוואט 3x6 דדליפט 3x6 פשיטת ברכיים 3x10 כפיפת ברכים 3x10 b2: גב: בנט אובר 4x6 מסור 3x8 פולי עליון 3x6 משולות לצדדים בשיפוע (כתף אחורית) 3x6 כתפיים דחיקת כתפיים עם משקולות 4x6-8 הרמה לפנים עם משקולות 3x6 חתירה בעמידה עם מוט w ז 3x10 יד קדמית כפיפת מרפקים עם מוט wאחיזה רחבה 4x8 כפיפת מרפקים עם מוט אולימפי 3x6 אני הולך ככה: Xbrabra x= יום מנוחה ab שווה יום אימון r = run יום ריצה. אני רץ פעמים בשבוע ריצות ארוכות ועוד פעמים ריצה מהירה ל2 קילומטרים אחרי האימון (שלא מופיע בו רגלים) מה אתם אומרים? |
ציטוט:
כמה זמן לוקח לך אימון? |
שעה ו10 דקות כולל בטן
|
ציטוט:
אבל לא עדיף לעשות את הריצה מיד אחרי אימון? השרירים שלך צריכים מנוחה ואתה לא נותן להם כי ביום המנוחה אתה מרוקן את מאגרי הגליקוגן |
מקס זה לא שאני לא נותן להם מנוחה זה פשוט שאני מאט את ההתאוששות של השרירים זה הכל.
מייד אחרי האימון זה נורא קשה כי אני עייף ומאגרי הגליקוגן התרוקנו טיפה , עדיף יום אחד שהוא רק אירובי ושעה לפני 3 כפיות קפה שחור חזק ושעה אירובי בלי בעייה:) |
ציטוט:
|
מאיפה לך לדעת שלא נפגשנו?
תתחבר למסן \ איסי עדיף מסן! |
ציטוט:
|
תתחבר..
|
עוד תגובות?
|
ציטוט:
אתה עובד בטן? אל תעשה a2 וb2, תשאר עם אותם תרגילים שהשארתי לך בa1 וb1 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ