![]() |
את מי הייתם מעדיפים שיהיה נשיא מדינת ישראל במקום קצב?
פרס?
דליה איציק? או אולי מישהו אחר? אני מאוד מקווה שפרס ייבחר, לדעתי היה מגיע לו עוד מההתחלה. מי הכיר את קצב בכלל לפני שהוא הפך להיות נשיא המדינה? זה מעצבן שחברי הכנסת אינטרסנטים ובוחרים נשיא לפי מה ואיך שבא להם.. ולא לפי מי שמגיע לו באמת. ומשהו נוסף, היום אושר חוק פרס: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3357838,00.html |
אלי ויזל
הבעיה שהוא לא רוצה!! |
אני חושב פרס, ממילא זה תפקיד יצוגי בלבד, אז לא משנה מה ההשקפה הפוליטית של הנבחר,
הבנאדם כבר עבר את גיל 80 ועובד יותר שעות מכל האנשים בפורום הזה ביחד, זכה גם בפרס נובל לשלום פעם, יש לו את מרכז פרס לשלום. |
מה זה משנה?
הנשיא הוא כולה בובה |
אין ספק שפרס,הוא השגריר הכי טוב שלנו,מכירים אותו בעולם והוא מאוד מוערך,לפחות במשהו אחד הוא ינצח ויהיה ווינר ולא לוזר.
|
פרס תיפקד בצורה מעולה תמיד בכל מה שקשור ליחסי ציבור, ובמגעים..
תיפקד בתור שר החוץ אם אני לא טועה אפילו יותר מפעם אחת. לדעתי הנשיא הוא לא בידיוק בובה. ראשית, ה"בובה" נפגשת עם כל אישי העולם ומהווה תפקיד ייצוגי ויקר ויכולה לעזור לישראל בכל מה שקשור לזה. שנית, על בובה בדמות שמעון פרס לא ישמעו הרבה תרחישים של מזימות ושחיטות (אם בכלל). ומה שבטוח לא יהיו עליו עלילות אונס כי הוא יותר מגיל 80 וגם אם הוא רוצה הוא לא יכול לזיין או לאנוס כי מה שיש לו כבר נבול מזמן ! |
ארנלד
|
אני ואז שתהיה לי מזכירה כוסית אני גם אהיה "מפורסם" כמוהו חחחחחחחחחחח סתם:1eye:
|
פרס
שמאלאן אבל תרם למדינה הרבה , מתאים לו התפקיד הזה והוא הכי מתאים לתפקיד |
ציטוט:
|
כולם חארות נבלות. כל הפוליטיקאים אנשים חלשים ומושחתים, אין אחד שיכול להוביל את המדינה בשום תפקיד היום.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ