![]() |
איזה תוסף יכול לתת אנרגיה לאימון?
יש תוסף בחנות שיכול לתת אנרגיה לאימון (אני בחיטוב) ??
אבל שלא יהיה קפאין כי אני לא מרגיש קפה בכלל... |
ציטוט:
למרות שספציפית אני לא מכיר.. |
חטיפי אנריגה יש בהם מלא פחמימות לא? מקור לאנרגיה בא מהפחמימות, אני חושב...
|
ציטוט:
ואז זה יכול לבוא אולי טוב |
קראטין נותן אנרגיה? (ואם בכלל שווה לקחת אותו בחיטוב?)
|
ציטוט:
כל כך טובות בנוגע לחטוב ותוספים לחיטוב ... |
קפה לא משפיע עלייך? קח טבליות זה כמו 3 כוסות קפה שחור חזק.. גם זה לא ישפיע עלייך?
|
אני שותה 4כפיות קדושות של קפה שחור פעמיים וזה לא משפיע...
|
פעם ראשונה אני שומע דבר כזה חח
יש את הגווארנה וויטה אפ... אני לא בטוח עד כמה זה עוזר. |
ציטוט:
או גדושות? |
ציטוט:
ולפותח האשכול יש חטיפי אנרגיה של 60 קלוריות ו7 גרם פחממה שזה כלום וטעימים תנסה |
1. כדורי קפאין
2. כדורי גווארנה 3. כל מיני שורפי שומן שמבוססים על ממריצים עם קפאין/סניפרין/יוהמבין 4. No xplod 5. Xpand 6. NOZ גם יכול לעזור זה כל מה שאני יכול לשלוף כרגע מהזיכרון, מעבר לזה אתה יכול לשלב פחמימות זמינות לקראת האימון לעוד אנרגיה. |
אני חשבתי לקחת ליפו6, אבל אני על %שומן גבוה....אמרו לי שזה כמעט וחסר תועלת ב%שומן גבוה...
|
גווארנה נותן מרץ וגם שורף שומן(לא ממש חזק לפי מה שהבנתי) אבל מבחינת מעורר הוא חזק ,
|
ציטוט:
|
מישהו ניסה כדורי גווארנה?? איך הוא השפיע אליכם?
|
אני רכשתי אותם אתמול,ניסיתי פעם אחת בנתיים, היה אחלה.
מרץ ,פאמפ לא קטן וריכוז פתחתי פוסט על הגווארנה תיקרא תגובה תגובה : http://www.israelbody.com/showthread.php?t=50244&page=2 אם אתה בסרט שהייתי(עד היום)אז תלך על בטוח כדורי קפאין . בגווארנה יש כמות יותר קטנה מבשל כדור קפאין רגיל ,אבל לפי מה שהבנתי הקפאין של הגווארנה הוא הרבה יותר מרוכז וחזק מהקפאין שאנחנו מכירים בקפה,טבליות קפאין וכ'ו. וכמו שאמרו לך אתה יכול לאכול חטיף אנרגיה ,או בננה~שתיים לפני אימון פצצת אנרגיה :) |
פירות
|
קנה חטיפי אנגריה+תקשתה אקסל או בלו לפני אימון תהיה במרץ
|
Xl זה זבל אל תשתה(אולי פעם ב ככה בשביל הכיף)לא על בסיס קבוע,אם כבר הוא לוקח חטיף אנרגיה אז בשביל מה האקסל?אין צורך.!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ