![]() |
ג'ינו :\
יש לי ג'ינו, שתי פטמות קונוס ועיגול קשה בכל צד לפני כל פטמה.
עכשיו זה ממש מפריע לי ואני ממש שונא את זה, כל יום מתפלל שיעבור, עד שעכשיו ממש נמאס לי וממש התעצבנתי, תפסתי תעיגול הקשה בצד שמאל של החזה, וממש תפסתי אותו חזק עד שפתאום הרגשתי מים באצבעות וסביב הפיטמה.. מזה המים האלה?? אני מזה ניבהלתי חח |
לא בטוח בכלל שזה ג'ינו... הרבה חושבים שיש להם ג'ינו אבל זה לא. (אם אתה בגיל ההתבגרות יש סיכוי שהפיטמות שלך "נפוחות"... זה קורה להרבה יחסית)
אם זה כ"כ מפריע לך ואתה רוצה לבדוק אם זה ג'ינו לך לרופא. |
זה כן ג'ינו.
זה לא שהפטמה סתם נפוחה, היא בצורת קונוס שמסתכלים בפרופיל, ויש את השתי גולות. ממש כמו הילד שהעלה פה תמונה: [אם מי שמופיע בתמונה רואה את זה, מצטער שלקחתי אותך בתור דוגמא] http://img514.imageshack.us/img514/6752/24mtkb7.jpg |
כמו שאתה מתאר את ההפרשות, זה ג'ינו
רק ניתוח יעזור לא יהיה מצב שזה יעבור מעצמו |
רגע, זה לא עובר אצל רב האנשים אחרי גיל ההתבגרות??\
עריכה, כן זה עובר אצל רב הילדים. הנה שאלה של אמא לרופא ותשובה: התנפחות הפטמות אצל ילד בן 14 . לבני בן ה- 14 התנפחו הפטמות מאד. כיצד קרויה התופעה הנ"ל באנגלית? מה ניתן לעשות כדי להסיר את הנפיחות? התופעה נקראת גינקומסטיה. בגיל 14 היא מופיעה במידה זו או אחרת אצל עד 65% מהבנים, כתוצאה מעליית רמת ההורמונים בשלב זה של ההתבגרות המינית, וזה חולף תוך 2-3 שנים ללא כל טיפול. כדאי לגשת לרופא המשפחה או רופא ילדים על מנת להפיג את החששות. |
אז תמשיך לחיות בסרט שזה יעבור אחרי גיל ההתבגרות
|
רגע אז רופאים לא מבינים כלום מהחיים שלהם??
|
אני אמור תמשיך לחכות
נראה אם זה יעבור לך כי הדעה שלי היא שפשוט רוב הרופאים אין להם מושג בנוגע לגניקומסטיה אני לא אשכח שהלכתי לרופא משפחה שלי אז בקשר לזה הוא בדק בספר ואז דיבר איתי אז יאללה, תתחיל לחכות שנתיים-שלוש-ארבע-חמש נראה אם זה יעבור לך המתנה נעימה |
קצת אירוני שהכינוי שלך זה Chest
|
אתה ממש עוזר :\
ומזה ההפרשות האלה? |
תופעת לוואי של הג'ינו
|
ציטוט:
ולפי מה שאני יודע אכן התופעה אמורה לעבור אחרי כמה זמן. |
כן אני רואה שזה די מצחיק את אוור פאוור, חבל באמת שאין לו את זה, שהיה מרגיש איך זה.
|
סתם שאלה, אי אפשר להתבלבל בין גי'נו לפשוט רקמת שומן בשד עקב אחוז שומן גבוהה?
|
ציטוט:
|
רקמת שומן בפטמות היא נראת סתם גדולה,
ג'ינו זה פטמה שהיא בצורת קונוס, ויש גולה קשה או רכה לפני הפטמה. |
ציטוט:
|
אבל לפי מה שהבנתי, זה ג'ינו של גיל ההתבגרות, ובגלל זה רב הסיכויים שזה יעבור מעצמו ...
אני רק בן 14וחצי אם לא שמתם לב .. ולפי איך שאני זוכר את עצמי התופעה הזאת התחילה לי שהייתי בן 13 |
ציטוט:
זה לא יעבור |
ציטוט:
המתנה נעימה להמשיך לדבר פה לא יגרום לזה לעבור |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ