![]() |
מישו ראה תטונה ה"חדשה" שיצאה? 5% שומן?
יש פרסומצת חדשה כבר יומיים של טונה סטארקיסט 5 אחוז שומן
נראה מצוין לאלה שבחיטוב יש למישו מושג פה כמה קלוריות יש בה ל100 גרם? או אם מישו טעם וזה אותו טעם ? |
טונה במים יש פחות שומן..
|
בטונה רגילה יש 8 גרם שומן מה כולם עושים מזה סיפור?
|
ציטוט:
וזה גם טונה בשמן דל שומן |
8 שומן זה 72 קלוריות מה העניין ומילא אתה צריך שומן בתפריט..
|
ציטוט:
כל טונה שקיימת שהיא 110 גרם מסונן זה 200 קלוריות פלוס מינוס .. אני יודע שאני צריך שומנים אבל מעדיף לקחת אותם מאגוזי מלך ואבוקדו וכדורי אומגה 3 (בזמן חיטוב) |
דיברתי נטו מהשומן :8 גרם שומן=72 קלוריות..
מה זה משנה מאיפה?אם אותו שומן..וגם אתה צריך בדרך כלל בין 60-80 גרם שומן ככה שיש לך מספיק משום לאגוזים ועוד... |
יש טונה בשמן קנולה... לא צריך אפילו לסנן כי זה שמן סבבה.. נראה לי לפחות... חח
|
אין על טונה במים יותר טוב מכל החרא הזה...
|
ציטוט:
|
לא מומלץ לישתמש בטונה עם קנולה או שמן זית כי אנחנו לא יודעים מה הטיב של השמן הזה...
הכי טוב פשוט לקחת במייים ולהוסיף לזה לימון קצת או כף צילי או עוד מליון דברים שאפשר . |
או לקחת במים ולהוסיף 2 כפות שמן זית
|
ציטוט:
זה מה שאני עושה, טונה במים עם 2 כפות שמן. או טונה בשמן קנולה מועשר אומגה 3. מי שישמע כאילו יקרה משהו לאכול טונה בשמן קנולה מדי פעם, כמה כבר אוכלים טונה? לפחות עם פותחן וטעים. |
מה אתם עושים רעש? אתם צורכים שומן איכותי לא?
אז מה יש בטונה בשמן??..........שומן איכותי!! 8גרם שומן 1רווי... (לפחות אצלי, וזה לא שמן זית או קנולה) רק בגלל שזה עם שמן יש בעיה לצרוך אותו אחרי אימון, אבל במשך היום זה סבבה.! |
ציטוט:
ותאכלס גם אני חושב שזה הכל זיוני שכל ויוסי ^ זה מיתוס, אין בעיה לצרוך שומן אחרי אימון כי הוא לא יפריע לחלבון להתעכל וזה הוכח |
ציטוט:
|
לדעתי זה לא מיתוס, תעשה מה שבראש שלך.
(השומן מפריע לפחמימה ולא לחלבון) |
ציטוט:
|
טונה במים, תערבבו את זה טוב טוב עם גבינה לבנה חצי אחוז והנה לכם מעדן מלכים d=
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ