![]() |
חוות דעת לגביי תוכנית אימונים .
החלפתי תוכנית אימונים, אפשר קבל חוות דעת לגבייה ?
-אם זה שינויים, תוספות או הערות (: xABxABx a- חזה + יד אחורית + בטן . -חזה :לחיצת חזה כנגד מוט 12x4 חיובי כנגד משקוליות 12x3 שלילי כנגד מוט 12x2 פרפר 12x3 -יד אחורית :פשיטת מרפקים כנגד חבל 12x3 מקבילים 12x3 b - גב + כתפיים + יד קידמית . -גב :מתח באחיזה רחבה 12x3 פולי עליון לכיוון העורף 12x3 חתירה בישיבה כנגד כבל 12x3 בסופר עם פולאובר 12x3 -כתפיים :הרחקת משקוליות מלפנים 10x3 הרחקה לצדדים 10x3 -יד קידמית :כפיפת מרפקים עם משקוליות יד 12x3 כפיפת מרפקים עם מוט w בספה 12x3 בבקשה אל תחפרו לי למה אין רגליים, סיפור ארוך .. -תודה . |
ביד אחורית הייתי מחליף את פשיטת מרפקים בכל ללחיצה צרפתית או פשיטת עם כבל מאחרוי הראש
ובגב את הפולי לאחורי הראש בבנט אובר או פולי צר [מתח לפנים ופולי לאחור זה אותו התרגיל מבחינת השריר של הגב-תרגיל כפול] |
ציטוט:
1)תוריד תרגיל מהחזה 2)תוריד תרגיל מהיד קדמית 3)תעשה את טווח החזרות בין 8-10 4)תוסיף עבודה לרגליים וכן אני יודע זה חרא ואף אחד לא אוהב את זה אבל אין מה לעשות עושים את זה. |
בלי שום קשר לאוהב\לא אוהב, לא יכול לעבוד רגליים מסיבות שונות ..
ותודה בינתיים (: -עוד הצעות ? |
תוסיף לחיצת חזה (אחיזה צרה) ליד אחורית
תוסיף איזה שהוא תרגיל אם לחיצת כתפיים אין דבר כזה בלי רגליים |
ואז השריר הקטן יקבל 9 סטים ..
|
תוכנית על הפנים
למה הכל 12 חזרות? תגוון בין 6 ל-12 שנית אתה צריך רק 6-9 סטים לשריר גדול ו5-6 לשריר קטן. הגזמת בסטים לשרירים הגדולים |
למה אתה תמיד קוטל ומוריד ביטחון ?!
כבר כמה נושאים שאני פותח ואתה יוצא ככה, תעבוד על הגישה שלך ! |
יותר מדי סטים גדול 6-9 לא 9-12
|
ציטוט:
|
אחי, אפשר לעזור גם בלי אימרות כאלו כמו "תוכנית על הפנים" או כמו שאני מצטט מנושא אחר:
"תוכנית גרועה אתה צריך 7-9 סטים לשריר גדול. לא 16 ו5-6 סטים לשריר קטן. לא 9 ולא 12. במקום הסטים המיותרים בa תוסיף עבודה על רגליים תוכנית אחת הגרועות שראיתי." אחי, תשנה את הגישה, יהיה יותר נחמד .. |
ציטוט:
|
קשה לי להאמין שאתה לא יכול לעשות אפילו פשיטות/כפיפות ברכיים ועליות תאומים...
בכל מקרה, בקשר לתוכנית היא צריכה להראות יותר בסגנון הזה: בנצ' פרס 4x6-8 חזה עליון 3x10-12 לחיצת כתפיים כלשהי 3x6-8 הנפות לצדדים 2x10-12 תרגיל טרייספס 2-3x10-12 |
תודה גבר (:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ