![]() |
תוכנית בסגנון fbw
A
סקוואט-5 סטים דחיקה-5 סטים בנט אובר-5 סטים כפיפות מרפקים-2 סטים בטן-3 סטים a2 סקוואט-5 סטים מיליטרי-4 סטים דדליפט-5 סטים פולי רחב-5 סטים בטן-2 סטים a3 סקוואט-5 סטים דחיקה-5 סטים בנט אובר-5 סטים לחיצה צרה/משקולות מאחורי הראש-3 סטים בטן-3 סטים הטווחי חזרות בסקוואט זה 10-15 דחיקה משהו כמו 6-10 כל השאר זה 8-10 אני רוצה להכין מין תכנית אימונים לקראת הצבא שתתמקד לי יותר על סיבולת השריר... מה אתם אומרים? |
לא עדיף לך כבר לעבוד בתוכנית בסגנון ה5X5 פשוט עם חזרות גבוהות?
Workout A Squat 3x5 Bench Press 3x5 Deadlift 1x5 Workout B Squat 3x5 Miliraty Press 3x5 Bent Over Row 3x5 3 פעמים בשבוע כאילו שבוע אחד ABA שבוע הבא BAB. בטן פעמיים בשבוע ואם אתה ממש רוצה תוסיף תרגיל ליד קדמית ותרגיל ליד אחורית |
יותר מידי סטים
תוריד 1-2 מכל שריר |
נראה כמו 5x5 הרוס
|
חחחחחח זה באמת בנוי על 5x5
עכשיו ה5x5 בנוי על חזרות נמוכות, אז אם אני מוריד את הסטים ומעלה את החזרות זה יהיה יותר טוב? |
ציטוט:
5x5 בנוי על לבנות בסיס של כוח, להפוך את זה ל10-15 חזרות זה פשוט.. טיפשי :) בשביל צבא צריך GPP אז פשוט תעשה GPP |
עם אתה רוצה סיבולת שריר אז תעלה מעל ל-12 חזרות ...
אתה יכול גם לנסות עם כמות הסטים הנוכחית וליראות איך היא עובדת אליך! לא תמיד לפי הספר זה הכי טוב ,צריך להקשיב לגוף לפעמים! עם תרגיש שזה יותר מדי תקצץ בסטים... למרות שהתוכנית לא בנויה לזה |
ציטוט:
אפשר לפרט על זה יותר? ציטוט:
|
אמממ אפשר לדעת מה זה gpp?
|
|
אמממ התכנית הזאת היא לא מורכת מתרגילים שיש לי בכלל מושג איך לבצע..
סנאץ', סקוואט ואז פרס. איך אפשר ליישם כזאת תכנית במכון? |
אמממ...?
איך אפשר ליישם כזאת תכנית במכון? |
שים תיק כבד ותלך איתו
קח דאמבלים ולך על ההליכון לא משנה כל דבר שגורם לך להזיע |
ציטוט:
לא הנפות למיניהן ודברים שצריך בשבילהם מאמן. התכנית שהבאתי היא לא מתאימה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ