![]() |
העדפות לאימון גב
שלום חברים!!!!
האימון שלי הולך ככה: 1) משיכה בפולי עליון רחב 2) בנט אובר ראו 3) דמבל בנט אובר אכשיו אני רוצה לשנות את האימון שלי ל: 1) משיכה בפולי עליון אחיזה הפוכה 2) בנט אובר ראו עים מוט v 3) חתירה בישיבה בפולי תחתון מה דעתכם על 2 האימונים האילו ההיתם משנים משהו? תודה לכל העונים!!! |
בשביל מה אתה עושה אחיזה הפוכה ?
|
ציטוט:
וגם כי התרגיל הזה עובד עליי הכי טוב אבל אני מחליף אותו מידי פעם. |
בשביל מה כ"f הרבה תרגילים?
|
ציטוט:
|
אני ירשום תרגילים שלדעתי הם טובים לגב תבחר מהם כמה שאתה רוצה לאימון .
1. מתח עם משקולות עלייך 2. T-bar אחיזה צרה \ אחיזה רחבה 3. פולי עליון עם מוט ארוך אחיזה רחבה הורדה לכיוון החזה \ עם מוט v אחיזה צרה הורדה לכיוון החזה 4. מסור עם דאמבל חופשי 5. בנט אובר רואו |
ציטוט:
|
גם תלוי בסטים אם הוא עושה 3 סטים מכל דבר , 9 סטים לגב ב ab זה נשמע מצויין.
לנושא , איזה תוכנית אתה עובד ?, השאלה מופנית לפותח האשכול. |
ציטוט:
|
תשמע זה כבר באמת תלוי בבן אדם , אולי מה שאני אגיד לך דפוק אבל , יש לי 2 אימוני גב בשבוע שכל אחת מהם 12-14 סטים (חלוקה abc), כשהורדתי אימון אחד או עשיתי הפחתה במס' הסטים אני ירדתי משמעותית בגב .
מכאן , אני לא אוהב לקבוע איזה כמות סטים מאתימה לכל אחד ומה יכולות ההתאוששות שלו. |
כמו ששאלו, איך אתה מחלק תאימונים?
ותגוון פעם ב.. חבל שאתה לא עושה מתח. - ווסט סחטיין על התמונה החדשה, היד שלך יותר גדולה מהראש שלי! |
ציטוט:
3 פעמים בשבוע יום כן יום מנוחה החלוקה היא כזאת: חזה ידיים בטן רגליים כתפים גב ידיים בטן |
ציטוט:
|
ציטוט:
לנושא , אם אתה עובד גב פעם בשבוע אתה יכול לעשות גם 12 סטים או יותר ... אני אישית מעדיף לשים את התרגלים הכבדים והחופשיים ראשונים , נמשל , בנט אובר חופשי , פולי עליון , מסור , חתירה בפולי תחתון ... סתם דוגמה ככה נראה אימון גב שלי , הכל עניין של נוחות. |
ציטוט:
נראה לי שהוא התכוון באחד מהם אחורית ובאחד מהם קידמית |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ