![]() |
בעיה|התלבטות עבודה או חדר כושר???
ממצב?@!
אני מתאמן כבר שנה וקצת בחדר כושר(8חודשים אירובי 5-6חודשים מאסה) נהיה לי שינוי יפה רזיתי בהיקפים ונהייתי יותר שרירי עכשיו יש לי בעיה אני התחלתי לעבוד במלצרות ועכשיו הבעיה היא: אני הולך לחדר כושר 3פעמים בשבוע מי שעה 5 והמלצרות היא כל השבוע מי 5 עד 12 בלילה אני עושה כסזף טוב במלצרות וזה גם די כושר כי אני כל הזמן זז ומרים דברים כבדים אז מה אתם אומרים!? חדר כושר או מלצרות?! תגובות בבקשה... |
באמת החלטה קשה אם אתה הולך לקחת הבודיבלדינג כדבר העיקרי בחייך אז סביר להניח שתלך על חדר כושר אם לא אתה יכול לחכות עם המכון
|
זה לא הולך להיות הדבר העקרי בחיים שלי
אני רוצה תאימונים רק כדי לחטב ולעצב תשירים בגוף שאני יראה שרירי ומחוטב לא יותר עכשיו אני ניראה מחוטב אולי קצת שומנים פה ושם אבל לא משהו רציני ז מה אתצם אומרים להקפיא תאימונים או להמשיך?! |
ציטוט:
|
בטח שתמשיך אם העבודה..מתישהו בחיים שלך תצטרך לוותר על הבאדיבילדינג בגלל שאין לך זמן והזדמנויות להתאמן , תמשיך אם העבודה תעשה כסף טוב , הדבר היחיד אתה יכול זה לשמור תזונה , וכל פעם שיש לך הזדמנות להתאמן אז תתאמן. אני כמובן הייתי הולך על העבודה.
|
אממ גם וגם...
באמת אין לך זמן לעשות לפני העבודה 3 אימונים בשבוע? |
אני יכול להיתאמן רק פעם בשבוע ביום שישי...זה די באסה..מה אתם אומרים?!
|
אחי אם יש לך הזדמנות להתאמן אז למה לא.
עדיף להתאמן פעם אחת מאשר בכלל לא , תעשה את כל התרגילים המורכבים באותו האימון . |
ניראה יש מצב אני יעשה את זה אני יתאמן רק בשישי ככה שאני ישמור על הכושר והגוף ^^
|
צריכים עובדים במסעדה שלך?
|
^מאיפה אתה?
|
מה הבעיה להתאמן בבוקר?
|
זה שיקול שלך אבל זה שכתבת שמלצרות זה גם נותן כושר אל תכניס את זה לשיקולים כי זה לא היה חכם מצדך
|
ללכת יום אחד זה ממש גנבה של הכסף אחי , על יום אחד בשבוע מנוי ? :crazy:
|
אני ממלצר כל יום אחי חוץ משישי שבוא אני יכול להיתאמן..
ובקשר לtrx sus למה לא כושר? אני כל הזמן בתזוזה מרים דברים זה סוג של כושר לדעתי |
ציטוט:
|
לא אחי אבל זה עדיין סוג של כושר אני לא אומר שזה מאסה או משהו
אבל עדיין סוג של כושר לא? נ.ב. איך מצטטים!? |
יש לך בצד שמאל, לחצן כחול שכתב עליו Quote =====>
|
סבבה תודה אחי..
והחלטתי לעשות ככה: בימים שיש עבודה אני עובד ובימים שאין אני ימשיך להיתאמן עכשיו עם אני ימשיך להיתאמן אז ייצא שאני יבוא לחדר כושר פעם-פעמיים בשבוע ולפעמים אפילו בכלל לא.. מה אתץם אומרים זה בסדר?! |
ציטוט:
איזה המצאות והשוואות יש היום לאנשים....עשה טובה תיתאמן בצהריים אחרי הבית ספר ומשם לך למלצרות. ביי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ