![]() |
עזרה בשינוי תוכנית אימונים .
אני מתאמן בערך חצי שנה עם תוכנית של AB,
השרירים שאני עובד עליהם כרגע הם: חזה,גב,קידמית,אחורית,כתפיים ובטן .. ע"פ חלוקה כזאת : A-חזה,יד אחורית ובטן . B-גב,כתפיים ויד קידמית . ABxABxx לא מזמן התחלתי להכנס למסגרת של אחרי - (אימונים קדם צבאיים), הימים שהמסגרת פועלת הם ראשון ורביעי, ככה שתוכנית האימונים הרגילה לא כ"כ מתאימה. -תוכלו לעזור לי ולהרכיב תוכנית נורמאלית עם קבוצות השרירים האלו, תוכנית חדשה או פשוט אירגון מחדש של קבוצות השרירים .? תודה לעוזרים ומצטער על החפירה (: |
|
כרגע אני נמנע מעבודה על הרגליים בגלל אימוני אחרי.
|
ובכל זאת ? (:
|
מה זה אימוני אחרי?
|
ציטוט:
הכנה לצבא. (אם הבנתי נכון) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אוקיי, ככה :
באימוני אחריי, עושים בדרך כלל ריצות של 6-10 ק"מ לא כולל אימוני שקים, אלונקות ודברים כאלו .. ככה שאימוני רגליים לא כ"כ משתלבים עם זה . -מישהו יכול לעזור ? |
ציטוט:
|
אוקיי אז ככה : החלטתי על AB -
xABxABX A- חזה + יד אחורית + בטן . -חזה : לחיצת חזה כנגד מוט 10X4 לחיצת חזה עם משקוליות בשיפוע חיובי 10X4 קרוס 10X4 פרפר כנגד מכונה 10X4 -יד אחורית : פשיטת מרפקים כנגד מוט 10X3 בסופר עם לחיצת חזה באחיזה צרה 10X3 מקבילים 10X3 B - גב + כתפיים + יד קידמית . -גב : מתח באחיזה רחבה 10X4 פולי עליון לכיוון העורף 10X4 חתירה בישיבה כנגד כבל 10X4 בסופר עם פולאובר 10X4 -כתפיים : לחיצת כתפיים כנגד משקוליות 10X3 הרחקת משקוליות מלפנים 10X3 בסופר עם הרחקה לצדדים 10X3 -יד קידמית : כפיפת מרפקים עם משקוליות יד 10X3 כפיפת מרפקים עם מוט W בספה 10X3 בסופר סט עם פטישים בעמידה 6X3 21' כנגד מוט W בעמידה 21X3 קצת חפרתי .. |
תוכנית גרועה
אתה צריך 7-9 סטים לשריר גדול. לא 16 ו5-6 סטים לשריר קטן. לא 9 ולא 12. במקום הסטים המיותרים בa תוסיף עבודה על רגליים תוכנית אחת הגרועות שראיתי. |
אז מה שאתה אומר בעצם שאני צריך על כל תרגיל לעשות משהו כמו 2-3 סטים ?
ועל רגליים הסברתי למעלה, המסגרת של אחריי לא יכולה לבוא ביחד עם אימוני רגליים .. |
בכל שריר תוריד תרגיל אחד. רק בגב תוריד 2 תרגילים וביד קדמית 2 תרגילים
|
ציטוט:
ולמה אין רגליים ? |
תודה גבר, ולגביי הרגליים,
פירטתי למעלה .. (: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ