![]() |
משקלי עבודה
שלום חברים.
תוכלו לומר לי איך משקלי העבודה שלי ביחס לגילי ולתקופת האימון שלי? בנץ' פרס- 82.5 ק"ג סקוואט- 110 ק"ג דדליפט- 125 ק"ג פרס- 55 ק"ג בנט אובר רואו- 85 ק"ג *כל המשקלים rm1 גיל- 16 וחדשיים תופת אימון- חצי שנה תגובתכם נחוצה לי מאד. אשמח לתגובות לגבי רמת ההישגים שלי (חלש, ממוצע, לא רע, נחמד, מדהים, אין מילים, תעשה לי ילד!*, תעשה לי תאומים!*) *הדברים נאמרים בהקשר המסוים ואין לייחס להם כל משמעות מעבר למשמעות המטאפורית המתבקשת. תודה לעונים. |
מה המשקל שלך והגובה?
ובפרס אתה מתכוון למיליטרי? |
ציטוט:
גובה- 181 ס"מ אבל לא איכפת לי מפיתוח הגוף (bodybuilding), אלא מהרמות הכח(powerlifting). אכן military press. ומה דעתך על המשקלים? |
זה גבוה ביחס למה שבד"כ רואים במכונים, אבל אפשר היה להוציא הרבה יותר לדעתי
|
אממ לדעתי אחלה משקלים. למרות שאפשר יותר :)
אני חושב שאני יכול לקחת קצת יותר |
לפי הדירגוים שנתת זה בערך לא רע או לא רע-נחמד.
אני מדבר ביחס למטרות שלך. |
ציטוט:
קודם כל תודה על התגובה. דבר שני- מטרות תמיד תהיינה, השאלה היא ביחס לאוכלוסייה... איך זה לעומת רוב האנשים? |
ציטוט:
|
מה אתם מזיינים את השכל כולכם??
המשקלים שציינת מעולים לחצי שנה של אימון ולגיל 16. המשך כך! |
נשמע בסדר, הבנץ' שלך יכול להיות חזק יותר לדעתי תוך שבועיים אם תעבוד בטכניקה טובה יותר.
|
משקלי עבודה
נראה לא רע בכלל
|
תודה רבה!
The sun- למה אתה מתכוון ב"טכניקה טובה יותר"? למדתי מריפטואה!!! ו-the animal- "להוציא הרבה יותר" מתייחס לתקופה הזו? אני מתחיל להרגיש רע... |
מי זה ריפטואה? ריפטו :)
תבדוק שאתה מקשיח את הגב מספיק בבנץ', תנסה לסחוט מהמוט את המיץ. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הבנץ' חלש לדעתי.
|
לא רע
|
בפיתוח גוף משקלי עבודה זה לא פרמטר שיקבע את המראה שלך, כמובן לא צריך להיות גם קוקסינל ולעבוד עם מוט ריק.
|
ציטוט:
משקל גוף לrm1 בבנץ' ובנט אובר, היית יכול לעשות יותר. סהקוואט והדדליפט נשמעים יותר טוב. |
ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=6sjSI...eature=channel :eek::eek::eek::eek: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ