![]() |
איך זה לארוחת בוקר מאולתרת
חצי כוס קוואקר (קרוב ל 100 גרם) + דנונה תות 0% שומן
חביתה מ 3 ביצים סלט שמורכב מגמבה גדולה , מלפפון גדול , עגבניה גדולה המון לימון ו 3 כפות שמן זית . לא חישבתי ערכים ודי אילתרתי הכל כרגע... זו נחשבת ארוחת בוקר טובה לא ? ונתעלם מהעבודה שאכלתי סופגניה 20 דקות לפני כל זה :) |
הייתי הופך לכוס קווקאר, אבל זה נשמע נחמד...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא לא , לא כוס פלסטיק ... נאמר שהכוס הזו הייתה בסביבות 180-200 . ושמתי כמעט חצי ... אפשר לומר שהגעתי כמעט ל 100 גרם אני מעריך. הערכה גסה. אם יש לך להביא לי משקל אלקטרוני במחיר טוב ... אני אשמח :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
כן אני מסכים ... למרות שלא ישנתי .. אבל מצויין . אעשה ממנה הארוחת בוקר הרישמית שלי מעתה והלאה :) יש לך איזה משקל אלקטרוני ? כאילו ... איך אתה לדוגמא מעריך כמה אתה אוכל ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לצערי פרנואיד... ומפחד כל הזמן שזה לא מספיק.. ואז דוחף יותר מידיי , ואז לא מסיים ת'אוכל ... ואז מתבאס שאני לא עומד בתפריט ... (מטופש אני יודע) אני צריך משקל : \ |
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=137&Page=1
יש לי משהו דומה לזה. |
ציטוט:
במחיר כזה ? :) כי המחיר באתר פצצתי האמת ... |
את שלי קניתי ב200שקל, מקצועי יותר... :)
יש גם 60שקל, אבל עד 2קילו... |
ציטוט:
לא רוצה no name סיני מלוכלך ... :) נראה לי אקנה מישראלבודי ... |
אני קניתי בדיוק כזה:
********************************* בחוברת של ישראכרט ב50 שקל משלוח חינם ועם אחריות (נראה לי אחריות לכל החיים). כבר כמה חודשים הוא עובד מעולה והלפתי סוללה רק פעם אחת :ok: |
ציטוט:
לצערי עליי לצנזר את הלינק (כי האתר מוכר משקל אלקטרוני) אבל ראיתי ... כן נראה נחמד .. אבל נראה לי מבחינת מחיר ומשקל אני אלך על ישראלבודי :) |
ציטוט:
זה אחלה משקל מדויק ממש ואתה כבר לומד בעל פה את הכמויות, ד"א היה לי משקל מכני שקניתי ב10 שקל עד חצי קילו וזה לא מתקרב לרמה של זה לדעתי זה שווה תמחיר. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ