![]() |
novedex xt
מישהו יכול לחוות דעה?
|
HALODROL Liquigels?
|
כלום?
|
זה פוהורמונים
תרגום: חרטא אחושרמוטה |
תביא קשור לראות את המוצר
|
זה לא פרוהורמונים
וזה לא חרטא-_- נוודקס זה teststrone booster בן כמה אתה? זה מוצר טוב אבל אם אתה בסביבות ה21-24 אתה לא צריך, כי אתה כבר מפוצץ בחרא הזה. ומתחת ל21 כתוב שאסור על הוראות השימוש |
ציטוט:
אתה עושה צחוק מעצמך... טסטוסטרון בוסטר זה פרוהורמון במילה אחרת... תבין על מה אתה מדבר לפני שאתה פותח את הפה ועוד ממליץ על מוצר שלא יתן לו כלום במקרה הטוב ותופעות לוואי בלי תוצאות במקרה הפחות טוב |
ציטוט:
דבר שני לא המלצתי לו להשתמש בזה, אולי אתה תטרח לקרוא את התגובה שלי לפני שאתה מדבר. וזה דווקא כן יתן לו, הnovedex הזה, זה אחלה דבר, בלי תופעות לוואי(טוב האמת שיש תופעת לוואי אחת זה שזה חוסם אסטרוגן, הורמון שעושה חשק למין, אבל ברגע שאתה מפסיק להשתמש בזה, זה חוזר לנורמא), לגילו זה כנראה באמת לא מתאים, זה יותר לגיליאים של 25+, וגם בגיל 25 כנראה אפשר להסתדר בלי... |
ציטוט:
חסימת אסטרוגן יכולה להוביל לעוד דברים חוץ מחוסר חשק ידידי...אם היה לי כוח לפרט הייתי מפרט אתה באמת חושב שהתעסקות חובבנית עם המערכת ההורמונלית זה משהו טוב? וכן להשתמש בפרוהורמונים זאת התעסקות חובבנית ולא משנה איזו חברה מייצרת את החומר במקרה הזה זאת גספארי ששיחוש שלי באחד המוצרים שלה קנה אותי כי הם באמת חברה טובה אבל עדין-לא הייתי מתעסק עם פרוהורמונים....טיפשי לגמרי |
מישהו יכול להביא קשור או תמונה למוצר ?
|
זה נמצא באתר מתחרה אז אי אפשר לתת
|
אני ממליץ לאנשים לבדוק טוב טוב טוב טוב טוב מצורים כאלו ולעשות בדיקה עמוקה ומקיפה בארץ ובעולם לגביי זה.
|
ציטוט:
|
עזוב אותך מפרו הורמונים זה מביא יותר בלאגן מתועלת
|
פרו-הורמונים זה חרטא רציני...
הנזק שיכול להיות לך מזה הוא הרבה יותר גדול מאשר התועלת .. כדי לחקור לעומק טוב טוב את ההשפעות של המוצרי שקר האלה ... :) חבל , על הגוף לא מתפשרים ... זה הגוף היחיד שישאר לך עד סוף חייך . לא היית רוצה לעשות לו נזק תמידי . |
ח'ברה, תודה על התגובות אבל בואו לא נריב.
אני בן 35 ולכן חשבתי על המוצרים האלה. לפי תאור המוצר מדובר במשהו שהוא הכי קרוב לפרוהורמון אבל הוא לא באמת כזה, האם אתם טוענים שזה לא נכון? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב, תכל'ס, מהן תופעות הלוואי? אני בן 50, השתמשתי בהתאם להוראות. לדעתי חטפתי כאבי ברכיים כתוצאה מהשימוש. יש מישהו שהשתמש בתוסף וגילה תופעות נוספות, דומות?
|
סיימתי 2 קופסאות של זה, השתמשתי בחיטוב ולדעתי זה מוצר לא רע למי שמעל גיל 21.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ