![]() |
קידומים חדשים בפורום 15-2-2009
חבר'ה,
כמו שהבטחנו, אחת לכמה חודשים אנחנו דואגים לפרגן לחברים הוותיקים. וזאת יעשה על ידי קידום הסטטוס בפורום. הקידום ניתן לחברי הפורום שתורמים לאיכות הפוסטים, גולשים אשר עוזרים לגולשים אחרים ונותנים מהידע ומהניסיון שלהם, וכמובן כל זה מרצונם החופשי והרצון לקדם את הספורט. אז תודה לכולכם!!! ומזל טוב! המשיכו בדרכם הנפלאה! ואל תנצלו את התואר החדש לסנוור בנות נוער תמימות J חברים "רגילים" שקודמו לתואר חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
מועמדי VIP שקודמו - IsraelBody VIP - חבר יהלום
מי שחושב שהוא צריך לקבל קידום או שיש לו חבר שחייב לקבל קידום :cool:, אתם מוזמנים תמיד לפנות אלינו בטופס של הפורום או דרך המייל. אנחנו מתייחסים לכל פנייה ועושים את המיטב. אז פרגנו לחברים שלכם. ליחצו כאן תודה מראש, |
מזל טוב לכל המקודמים :)
|
מזל טוב לכולם :)
|
מזל טוב :)
|
פששש יפה יפה.. תודה לאנשים שהמליצו עליי.. :o
|
מזל טוב למקודמים
|
מזל טוב :):)
|
מודה לכם :]
|
מזל טוב לכל המקודמים ..
כל החברי יהלום... אני מבקש לכבד את המעמד שלכם בפורום :) (לא שאני כמנהל לא מדבר שטויות , אבל הבנתם אותי , הכל בטעם טוב ) :tongue: |
מזל טוב לכולם
בעיקר לthe animal הסוס :) |
חחח נראה לי שאני יצטער שאני אומר את זה, אבל אני רשום בכתום ובדירוג רשמתם שאני רק מועמד ל-vip.
|
תודה רבה!
|
ציטוט:
נתנו לך :) שששש.... |
מזל טובב
|
מזל טוב חבר'ה..
|
מזל טוב :d
|
מזל טוב :)
מישהו יכול להסביר לי במה זה תורם הדרגה הזאת? |
ציטוט:
וכמובן שהשם שלהם כתום והם חברי יהלום בזמן שכל השאר חברים כאלה ואחרים .. (מתחילים,פעילים, ותיקים) :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
לכל משתמש בפורום יש הנחה ... ככה שקידום אינו מושפע מכך :) לך יש הנחה כהיותך חבר פורום . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ