![]() |
שאלה
היי.
אני הייתי שוקל 90 קילו ורזיתי עד למשקל של 70. אני היום רזה ורוצה להתחיל להתאמן. יש לי עוד ממש קצת שומן עודף. מה אתם ממליצים? אבקה למסה כמו הפרו קומפלקס או סריוס מאס או אבקת חלבון רגילה של אופטימום. נ.ב יש לי את הנו אקספלוד כבר. מה יחך הכי טוב עם זה? |
היי,
כל הכבוד על הירידה במשקל, בגלל שלשעבר היית בחור מלא יותר הייתי מתחיל עם אבקה לעליה במסה עם מעט פחמימות ובהמשך מתקדם לאבקה עם יותר פחמימות. מהמוצרים שציינת הייתי רוכש את הפרוקומפלקס גיינר ומתחיל איתו. במידה ויש לך שאלות נוספות תרגיש חופשי לפנות אלי גם באופן פרטי, שלומיק |
נ.ב
זה בהנחה שהמטרה שלך היא פיתוח מסת שריר, כמובן שאם אתה מחפש לרדת עוד במשקל הייתי הולך על אבקת חלבון ובהמשך כשתרצה לעלות במסה הולך על הפרוקומלקס. |
ציטוט:
|
אני דווקה לא דבק בדעה של שלומיק. אני משער שאם היית פעם שמן אתה אנדומורף, כלומר עם חילוף חומרים איטי.
אני מציע לך להתאמן בלי אבקה, ורק אם אתה רואה שאתה צריך אז תיקח. אל תיקח סתם כי זה בזבוז כסף |
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תטעה... לא מעיד על חילוף החומרים שלו , מה שכן ... ישנן אבקות שלא יהיו טובות ביחס קלוריות לחלבון ... ומה ששלומיק ממליץ , זה מעולה למי שהיה שמן וירד במשקל.. ורוצה לעלות נקי יותר כמובן גם ניתן לבחור בעצמך ולראות מה הכי טוב בעצמך בלי עזרה אם תעקוב אחר המדריך הזה: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=39074 |
היחס פחמימות חלבונים אמור להיות תלוי בסך הערכים הסופי של התפריט, וההשלמות שאתה צריך.
|
ציטוט:
אני מבין שזה פורום מסחרי ושאתם המנהלים צריכים לשכנע את המשתמשים לקנות את המוצרים, אבל לפעמים צריך לפנות להגיון ולא להמליץ למשתמש לקנות משהו שהוא לא צריך במידה והוא יכול להסתדר בלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר שני אני סה"כ ציינתי את הטעות של לומר , שזה מעיד על חילוף חומרים איטי כי זה לא . דבר שלישי כמו שאנימל אמר ... קודם כל שיבנה תפריט ויראה אם הוא בכלל צריך לקחת אבקה. במידה וכן כדי שזו תיהיה זאתי :) http://www.israelbody.com/showthread.php?t=39074 הנה מדריך מצויין ... שיכול לסייע . |
ציטוט:
נלמד ונגדל |
ציטוט:
:) :ok: |
ציטוט:
אם אתה על %שומן נמוך, אז יאללה תתחיל מסה! ד"א כל הכבוד על הירידה במישקל, גם אני ירדתי :) 30קילו+ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ