![]() |
טונה ומוות
כמו שכולכם יודעים בטונה יש כספית . הבעיה היא שרק לא מזמן פעם ראשונה שמעתי על זה.
כבר שנה וחצי כמעט שאני אוכל שתי טונות ביום ולפעמים שלוש . כןן שלושש ! !. השאלה היא האם אני צריך להיות מודאג מי זה ? כי לפי מה שהרופאים אומרים בקרוב ייפלו לי כל השיניים ואני יתחיל לפרקס ויצא לי קצף מהפה בגלל כל הטונות שאכלתי. עכשיו באמת . יש לי סיבה להיות מודאג ? דרך אגב אני בן17 אם זה נותן משהו . |
הנוסחא היא כזאת
כמות הטונה שאכלת ביום(3) ועוד הגיל שלך(17) פחות 19 נשאר לך יום אחד לחיות |
מה שידידי העוקצני ניסה להבהיר לך ...
שאתה יכול לאכול טונה בשקט... כל החיים ולא יקרה לך כלום. לא משנה אם תאכל 3 כאלה ביום . |
שמע יש פה אנשים בפורום שאוכלים 3 קופסאות טונה ביום במשך 4שנים+ והם עדיין איתנו.
|
חחח איזה רופאים אמרו לך שתפרקס ויצא לך קצף מהפה ?
|
אין מה לדאוג
כמות הכספית אפסית. גם אם תאכל 10 טונות ביום לא יקרה כלום |
חחחחחחחחח קצף מהפה עלאק הוא סתם צחק
ואם לא צריך לשלול לרופאים שלך את הרישיון! |
אל תדאג תאכל לא יקרה לך כלום
|
היה לי חבר שמת מזה
אני מפזר טונה בבית במקום רעל עכברים מספרים שהמהפכן הרפובליקני סביג'ו סלבונגה ביצע רצח-עם של 3 איש בעזרת טונה בלבד ! |
שמעתי שבתאי גזים בשואה היה איזה משהו עם טונה
|
ציטוט:
|
אל תצחקו .. אני פעם כמעט אושפזתי בגלל טונה
נפל חתיחת טונה בשמן לריצפה והחלקתי עם הראש בשיש של המטבח :blink: |
ציטוט:
|
ציטוט:
לעניין עצמו תאכל תאכל לא יקרה כלום מקסימום תמות אז נעשה new game |
יש באמת מישהו שמת מהרעלת כספית בטונה ?
לי דווקא נראה לי שבעזרת הכספית בטונה רכשתי כוחות על כמו בx-men כספית זורמת לי בעורקים אני מסוגל להפוך אנשים לכספית . בעבעבעבעבעבע |
ציטוט:
די לעסוק בקקה, אף אחד לא מת מהרעלת כספית מטונה. אם אתה רוצה למות מהרעלת כספית שבור מדחום ושתה |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח רגתם אותי פה אני על הרצפההההההה!!!
בקשר לנושא תאכל 1 ביום למה 2-3? |
לא נשאר לך הרבה לחיות אחי ..
|
ולפני שהפוסט הזה מתדרדר לחלוטין :)
ידידי תריץ חיפוש תראה שזה מיתוס נפוץ , או לפחות אפילו אם זה אמיתי לא עשה נזק עוד לאף אחד. נעול |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ