ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   איך המיכשור פה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=49344)

orpir 12-02-09 20:42

איך המיכשור פה?

http://www.targetclub.co.il/prod02.htm
ובכלל מי שמכיר את המכון איך הוא?

Bono 12-02-09 20:54

לא צריך את כל השטויות האלו, תעבוד חופשי. מה שכן תבדוק אם יש שם כלוב (או לפחות סטנד) לסקוואט, ספות אני בטוח שיש שם.

senate 12-02-09 20:57

לפי התמונות במטבח יש לי יותר כלים לבאדיבילדינג

BlackJack` 12-02-09 21:03

יש שם כלוב:
http://www.targetclub.co.il/prod03.htm

Bono 12-02-09 21:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BlackJack` (הודעה 764969)

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun (הודעה 764659)
אתה מותק תאמין לי

חחחחחח

Pro_XXL_Universe 12-02-09 21:53

תאמת המקום הזה ניראה לי עדין מאוד...אומנם מישל טרוני הקרנף מתאמן שם מדי פעם:)
אבל בכל זאת..מכשירים עדינים כאלו השקיעו יותר בריפוד שלהם מאשר במשקל שאפשר לשים אצלנו זה מכון לבודיבילדינג:
א.ריצפעה שאפשר לזרוק עליה דדליפט טוב
ב.האמרים
ג.המון המון המון ברזל ודמבלים ומוטות אולימפים נטו
ד.דמבל הכי כבד 65 קילו
ה.ופשוט האוירה אין בודיבילדינג ואנשים לא מזיינים לך במוח שזה יותר מדי רק מכבדים ומפרגנים ואנשים לא אומרים "מה אתה צועק?!"שאתה עושה סקוואט או דדליפט כבד אלה מוחאים כפיים ומפרגנים ובקיצור?בוא לחיטובים!

Philip1123 13-02-09 22:46

מישל מתאמן שם כמעט כל יום.

מבחינת מיכשור, לא חסר כלום, ובאמת כלום (חוץ מאולי דאמבל 60 ק"ג כמו שבפרו אקסל כאן אמר).
אין שם הרבה מפתחי גוף מקצועיים (נראה לי שמישל טרוני היחיד, היה גם עמית ספיר עד שהעיפו אותו לפני כחצי שנה), אבל ההתרשמות שלי היא שרוב האנשים באים באמת להתאמן רציני.

Pro_XXL_Universe 14-02-09 02:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי philip1123 (הודעה 765868)
מישל מתאמן שם כמעט כל יום.

מבחינת מיכשור, לא חסר כלום, ובאמת כלום (חוץ מאולי דאמבל 60 ק"ג כמו שבפרו אקסל כאן אמר).
אין שם הרבה מפתחי גוף מקצועיים (נראה לי שמישל טרוני היחיד, היה גם עמית ספיר עד שהעיפו אותו לפני כחצי שנה), אבל ההתרשמות שלי היא שרוב האנשים באים באמת להתאמן רציני.

חחחחחחחחחחחחחח העיפו את עמית מהטרגד?!מכון של לוזרים!למה כי הוא זרק דמבלים?או כי הוא הנחיט דדליפט בריצפה?

arbel2 14-02-09 02:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 765913)
חחחחחחחחחחחחחח העיפו את עמית מהטרגד?!מכון של לוזרים!למה כי הוא זרק דמבלים?או כי הוא הנחיט דדליפט בריצפה?

דווקא סיבות אחרות לגמרי.

וזה מכון מגניב לאללה ,אני מתאמן שם מדי פעם כשאני נתקע בסידורים ואני צריך להכניס אימון בלו"ז...יש שם כלוב ,ויש שם כמה ספורטאים מקצועיים (אדריאן קורדו (נראה לי ככה קוראים לו ) מנבחרת הג'ודו של ישראל מתאמן שם מדי פעם ) יש פאוורליפטרים חובבים ויש את מישל ואפי ששניהם מרי ישראל ומתחרים.

אומנים הדאמבלים שם קצת קלים (הכי כבדה 45 קילו) אבל יש הרבה ספסלים חופשיים ,ויש גם מכונות לחיצה טובות של נאוטילוס ואפילו נשארה גם אחת לא רעה בכלל של האמר.
וכמובן יש שם כלוב.

Pro_XXL_Universe 14-02-09 02:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 765917)
דווקא סיבות אחרות לגמרי.

וזה מכון מגניב לאללה ,אני מתאמן שם מדי פעם כשאני נתקע בסידורים ואני צריך להכניס אימון בלו"ז...יש שם כלוב ,ויש שם כמה ספורטאים מקצועיים (אדריאן קורדו (נראה לי ככה קוראים לו ) מנבחרת הג'ודו של ישראל מתאמן שם מדי פעם ) יש פאוורליפטרים חובבים ויש את מישל ואפי ששניהם מרי ישראל ומתחרים.

אומנים הדאמבלים שם קצת קלים (הכי כבדה 45 קילו) אבל יש הרבה ספסלים חופשיים ,ויש גם מכונות לחיצה טובות של נאוטילוס ואפילו נשארה גם אחת לא רעה בכלל של האמר.
וכמובן יש שם כלוב.

לא דברתי על הציוד אחי אלה על האנשים,בכל מקרה אם סיבות אחרות..אז אחרות טעיתי..פשוט לפי איך שהמכון ניראה בתמונות הוא ניראה כמו מכון קהילתי טוב שלא ניראה לי שהיו רוצים שמישהו יעשה שם דדליפט כבד או שיפיל דמבלים של 45 קילו מגובה הכתף בישיבה אחרי סופרסט של לחיצת כתפיים קשה:)

Ido 14-02-09 02:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 765040)
תאמת המקום הזה ניראה לי עדין מאוד...אומנם מישל טרוני הקרנף מתאמן שם מדי פעם:)
אבל בכל זאת..מכשירים עדינים כאלו השקיעו יותר בריפוד שלהם מאשר במשקל שאפשר לשים אצלנו זה מכון לבודיבילדינג:
א.ריצפעה שאפשר לזרוק עליה דדליפט טוב
ב.האמרים
ג.המון המון המון ברזל ודמבלים ומוטות אולימפים נטו
ד.דמבל הכי כבד 65 קילו
ה.ופשוט האוירה אין בודיבילדינג ואנשים לא מזיינים לך במוח שזה יותר מדי רק מכבדים ומפרגנים ואנשים לא אומרים "מה אתה צועק?!"שאתה עושה סקוואט או דדליפט כבד אלה מוחאים כפיים ומפרגנים ובקיצור?בוא לחיטובים!

חחחחח אני רוצה לראות את האשכנזי שיהיה לו את האומץ לצעוק לך "מה אתה צועק" בזמן הסקוואט:)

Pro_XXL_Universe 14-02-09 02:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ido (הודעה 765933)
חחחחח אני רוצה לראות את האשכנזי שיהיה לו את האומץ לצעוק לך "מה אתה צועק" בזמן הסקוואט:)

אלי?אחי אני מסוגל להפיל תמוט אחורה ולרוץ אליו בשאגות ואגרופים.
אצלנו במכון אין כזה דבררררררררררר אחי לא היה ולא ניבראאאאאאאאאאאא אין ומי שלא בא לאימון בחיטובים בחיים לא ידע מה הולך שם באמת!

SaharKazes 14-02-09 14:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 765934)
אלי?אחי אני מסוגל להפיל תמוט אחורה ולרוץ אליו בשאגות ואגרופים.
אצלנו במכון אין כזה דבררררררררררר אחי לא היה ולא ניבראאאאאאאאאאאא אין ומי שלא בא לאימון בחיטובים בחיים לא ידע מה הולך שם באמת!

חחחחח אבא שלי מתאמן בחיטובים הוא אמר לי פעם יש במכון אצלי אחד ענקי חבל על הזמן חח הוא נבהל מהגודל שלך ואז הראתי לו תמונה אחת שלך והוא זיהה שזה אתה.. חח הוא נדהם
איך בא לי לעבור לחיטובים =(

Pro_XXL_Universe 14-02-09 14:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי saharkazes (הודעה 766117)
חחחחח אבא שלי מתאמן בחיטובים הוא אמר לי פעם יש במכון אצלי אחד ענקי חבל על הזמן חח הוא נבהל מהגודל שלך ואז הראתי לו תמונה אחת שלך והוא זיהה שזה אתה.. חח הוא נדהם
איך בא לי לעבור לחיטובים =(

חחחחחחחחח אחי בוא קפוץ לאימון אישי שאני יעשה לך רק תבחר אימון ואני ידאג שאתה לא תשכח אותו לעד:)
זה מכון ליגה אחי תאמין לי אתה לא יודע מה אתה מפספס..;)

SaharKazes 14-02-09 14:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 766119)
חחחחחחחחח אחי בוא קפוץ לאימון אישי שאני יעשה לך רק תבחר אימון ואני ידאג שאתה לא תשכח אותו לעד:)
זה מכון ליגה אחי תאמין לי אתה לא יודע מה אתה מפספס..;)

וואלה אם יצא לי אני רץ
רק באסה שזה רחוק רצח ממני ויותר מדי יקר =(

gilsXM 14-02-09 16:08

אני עדיין לא מבין למה להסתמך על תמונות שאתה יכול פשוט לפנות חצי שעה ביום ללכת ולראות את המכון

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:38.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ