ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   שאלה שאילתית (נושא מסריח). (https://israelbody.com/showthread.php?t=49251)

orel 10-02-09 17:32

שאלה שאילתית (נושא מסריח).

עניין אותי כבר הרבה זמן, נניח בן אדם אוכל, לאחר הארוחה הוא משלשל בשירותים, האם הקלוריות מהארוחה נספגו\לא נספגו, נחשבות\לא נחשבות, בנוסף, לא רוצה להיות כ"כ מגעיל, אבל לפעמים שמנגבים את הצואה רואים חתיכות ירקות\תירס\אפונה, איך לעזאזאל זה קורה, זה תקין?

DanielP 10-02-09 17:45

לא ההגיוני שמה שאכלתה דקה לפני שאתה עושה מה שאתה עושה... יצא בצואה
לוקח לאוכל זמן להיתעכל.מה שאתה מוציא זה משהו מארוחה אחרת או יום לפני אפילו.

m0she 10-02-09 18:29

תלוי איזה שלשול זה בדיוק. אם המקור של השלשול הוא במעי הדק, הוא אמור להיות מימי ו"תוכני" ואז באמת לא הכל נספג. שלשול מהמעי הגס לא יהיה "תוכני" כי הספיגה מתבצעת כבר במעי הדק.

אם לא לועסים כמו שצריך אוכל שיש לו קליפה סיבית, הוא יכול לצאת כמו שהוא כי אין אפשרות לפרק את הקליפה.

Glycolysis 10-02-09 18:43

אתה מתעסק בקאקה

m0she 10-02-09 18:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי glycolysis (הודעה 763540)
אתה מתעסק בקאקה

תרתי משמע, אבל ככה כל השאלות שלו.. כבר אין כח להגיד לו את זה

DanielP 10-02-09 19:10

חחחחחח

orel 10-02-09 21:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she (הודעה 763531)
תלוי איזה שלשול זה בדיוק. אם המקור של השלשול הוא במעי הדק, הוא אמור להיות מימי ו"תוכני" ואז באמת לא הכל נספג. שלשול מהמעי הגס לא יהיה "תוכני" כי הספיגה מתבצעת כבר במעי הדק.

אם לא לועסים כמו שצריך אוכל שיש לו קליפה סיבית, הוא יכול לצאת כמו שהוא כי אין אפשרות לפרק את הקליפה.

אז אוכל שיוצא כמו שהוא ז"א שזה לא נספג בכלל ולא נחשב? ככה זה בכל הירקות בעעעעעעע אני לא לועס מספיק באמת :|

Glycolysis 10-02-09 23:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orel (הודעה 763680)
אז אוכל שיוצא כמו שהוא ז"א שזה לא נספג בכלל ולא נחשב? ככה זה בכל הירקות בעעעעעעע אני לא לועס מספיק באמת :|

אומרים לך שאתה טמבל ואתה עדיין ממשיך להיות טמבל, עד כמה טמבל אפשר להיות? Get a life

DanielP 11-02-09 07:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי glycolysis (הודעה 763767)
אומרים לך שאתה טמבל ואתה עדיין ממשיך להיות טמבל, עד כמה טמבל אפשר להיות? Get a life

מהזה התגובה המגעילה הזאת תתביש לך
תמחקו לו תהודעה!

m0she 11-02-09 09:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orel (הודעה 763680)

מה דעתך? אם משהו יוצא כמו שהוא נכנס, נראה לך שהוא נספג?

אני רק לא מבין מה אתה מתכנן עכשיו - להוציא מתוך החרא את הגושים של האוכל, לשקול אותם ולהפחית את זה מהקלוריות שהכנסת? חאלס אוראל לך תשחק כדורגל, תתעסק בדברים נורמליים..

ofekML 11-02-09 14:59

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כמו שאמרו אוכל שאכלת בבוקר אם יש לך חילוף מהיר מאוד(כמו שלי) יצא בערב לא אחרי חמש דקות יוצא מה שנמצא במעי הגס והאוכל שאכלת השאריות נכנסות למעי ודוחפות את מה שאכלת הרבה הרבה לפני וזה מה שיוצא
שמע אם אתה רואה ירקות זה לא נראה לי תקין בכללל אבל תנסה לטעום לבדוק אם זה באמת ירקות

ofekML 11-02-09 15:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי glycolysis (הודעה 763540)
אתה מתעסק בקאקה

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she (הודעה 763846)

אני רק לא מבין מה אתה מתכנן עכשיו - להוציא מתוך החרא את הגושים של האוכל, לשקול אותם ולהפחית את זה מהקלוריות שהכנסת? חאלס אוראל לך תשחק כדורגל, תתעסק בדברים נורמליים..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יווו אין לי אוויר
באמא שלי זה אשכול השנה

orel 11-02-09 16:15

זה בדיוק מה שחשבתי, לטעום לראות אם זה ירקות חח.., זה ירקות וזהו, אם אתה אומר שלא נספג אז לא נספג, משה לא צריך להיות סיבה של דאגה אם אני רואה חתיכות ירקות\אגוזים בצואה? (אני רציני)

m0she 11-02-09 16:29

תלעס טוב יהיה בסדר

SiX PACK 11-02-09 17:23

ציטוט:

למה לשקול..? אפשר ישר לאכול ולהשלים את החסר.. זה עניין של פלוס ומינוס.

Pro_XXL_Universe 11-02-09 17:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she (הודעה 764011)
תלעס טוב יהיה בסדר

חחחחחחח משה שרשמתה לו את זה אכלתי סרט שרשמתה לו תלעס את החרא ויהיה בסדר חחחחחח:1::1::king:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח

Bono 11-02-09 18:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orel (הודעה 763994)
זה בדיוק מה שחשבתי, לטעום לראות אם זה ירקות חח.., זה ירקות וזהו, אם אתה אומר שלא נספג אז לא נספג, משה לא צריך להיות סיבה של דאגה אם אני רואה חתיכות ירקות\אגוזים בצואה? (אני רציני)

מה נסגר איתך ?
זה באמת להתעסק עם שטויות

OverPower 11-02-09 18:56

ציטוט:

כל תגובה שלך שופכת אותי מצחוק אין דברים כאלה חחח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ