![]() |
אני צריך שתעזרו לי להמציא משהו מצחיק ישר וקולע
אני רואה הרבה כאלה במכון ובחיים שחושבים שככל שהם יתאמנו יותר זה יפתח אותם יותר ונמעס לי להגיד להם שזה לא טוב.
יש לכם איזה משהו נחמד שאפשר להגיד להם בסגנון של less is more כדי שהם לא יתווכחו? תודה |
שיעשו.
אתה את שלך עשית, אמרת להם מה נכון, מכאן זאת החלטה שלהם. לא מאמינים? מפקפקים? הם ישלמו על זה בפציעות\פחות תוצאות, וזהו. |
אני פשוט מעדיף לצאת גבר בוויכוח וכשאני מסביר להם ש3-4 פעמים בשבוע זה מספיק להם הם לא קולטים...
אותו סיפור עם האלה שאומרים שסקוואט פוגע בגדילה |
לא הבנתי אתה עושה מופע סטנדאפ?
|
תגיד לו ככה "כמה זמן אתה מתאמן" אם הוא יגיד לך זמן בסדר, מספיק כדי לראות תוצאות תגיד לו "ואיזה תוצאות ראית, כמה עלית במשל?" ואם הוא יגיד לך זמן קצר תגיד לו "אז תמשיך ככה ניראה איזה תוצאות תיראה..."
וזהו, זה בעיות שלו שיעשה מה בראש שלו, הם אפילו לא טורחים להכנס לאינטרנט ולחפש או אפילו לשאול חבר שמביו.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל סקוואט ודדליפט כן מורידים בגדילה.. אומנם לא הרבה אבל מורידים.. מידע ממקור ראשון לא מאמרים ולא חראטות.. |
אם אתה בחור גדול אז תבוא אל אותו אחד תגיד לו ככה:
"אתה מתווכח? תראה איך אתה נראה, תראה איך אני נראה" או שתשאל אותו כמה הוא גדל מאז שהוא בחדר כושר ותשווה את עצמך אליו. או שתקרא לבחור הכי גדול בחדר כושר שיחזק אותך בויכוח. |
וואי כמה כאלו יש אצלנו באלי למעוך אותם אני משתגע מהםםם
סביר להניח שהם יהיו שחיפים.. תגיד להם "אתה רואה מה שיש לך עכשיו? תוסיף לזה זית וזה מה שיהיה לך גם עוד 30 שנה" רוב הסיכויים שתוך חודש הם לא יחזרו למכון |
יש לי רעיון
אולי פשוט תגיד להם כן כן ותחזור להתאמן במקום למשוך יותר מידיי את המנוחות על דיבורים עם אנשים כאלה? לא חסר אנשים שמבלבלים ת'מוח, אל תהיה אחד מאלה גם |
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב אחי |
ציטוט:
|
ציטוט:
הרי הוא כתב "ממקור ראשון" |
ציטוט:
יש לו מידע ממקור ראשון! בטח יש לו קשרים בכפר הדרדסים בר-כוח סיפר לו שהיה עושה סקאוט ודדליפט |
ציטוט:
|
חח איזה קטע גם לי זה קורה
חבר שלי עושה כול ייום חזה אני מסביר לו שזה לא טוב צריך לתת לשריר לנוח אבל לא מקשיב לי הוא מתלעב שהוא מרים יותר ממני הוא אומר ''אני מרים יותר אז שתוק בה לי לתת לו מכות אבל חבל חבר ילדות'' |
בן אדם, אתה בן 16. עם כל הכבוד , הנתונים שלך הם עוד של מתאמן מתחיל.
איך אתה יודע שless is more? גם אתה רק שמעת על זה ולא הגעת למסקנה בכוחות עצמך. אחרי שתשתפשף קצת בתחום ותגיע לתוצאות בעצמך, כבר לא יהיה אף אחד שיתווכח איתך על זה. |
אומר להם טוב בסדר בטון מזלזל וממשיך להתאמן חח
היה איזה אחד אצלי במכון הוא רואה אותי ואומר לי.. "אתה יודע שכל הגודל שלך זה רק בגלל הגנטיקה? התזונה והאימונים הם שוליים רק הגנטיקה.. אתה לא עושה כלום באימונים.. כמו שאלי האנה אמר" באותו רגע היה בא לי לרסק לו תגולגולת עם דאמבל של 50 קילו אבל אמרתי לו עם כעס מטורף בפנים טוב בסדר אתה צודק רק בשביל שלא ימשיך לזיין לי את השכל ויחרבש לי את האימון.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ