![]() |
שאלה
האם הפיתוח גוף עזר לכם להיות יותר חזקים ממה שהייתם פעם במכות?
לא שאני רוצה ללכת מכות , אבל רק למקרה חירום אם אני יצטרך להגן על עצמי או משהו.. |
פתחו כבר 10000 פוסטים על זה
אם אתה רוצה ללמוד הגנה עצמית לך לאיגרוף או ג'ודו אנערף הפיתוח גוף לא עוזר \ ללכת מכות זה הרוב טכניקה. (ואני לא מדבר על מישהו ששוקל מעל 100 קילו שיריב עם מישהו ששוקל 60) אני מדבר על מישהו מתאמן ומישהו שלא ששניהם אותו משקל |
תקנה חרב
|
ציטוט:
|
זה משפר כח אבל אם אתה נמושה שלא יודע ללכת מכות גם שחיף ששוקל 50 יכול לפוצץ אותך
|
כשאתה רב עם משהו זה לא משנה כמה הוא חזק או כמה אתה חזק
מה שמשנה זה מי יפגע במי יותר פעמים במקומות הנכונים |
הכל ביטחון אחשלי לא כוח ולא כלום
אבל זה עדיין תלוי קצת בגודל |
במכות רציני אני לא יודע אם זה עוזר...
אבל בהאיבקות חופשית עם חברים אני מאמין שכן d: |
ברור שאתה מתחזק, ועוד איך אתה מתחזק. אבל גם צריך לדעת איך להלחם... לא לריב כמו איזה ערס בכיתה ז'.
אם אתה באמת רוצה לדעת איך להלחם וללמוד הגנה עצמית, במיוחד במכות רחוב למיניהם... חפש איזה מכון mma איפה שאתה גר..(mixed martial arts) תצבור קצת ניסיון בזה ואני מבטיח לך שאף אחד לא יתעסק איתך, כי זה כזה הרבה יותר קל לנטרל ולשבור את היריב כשהוא לא יודע את האומניות לחימה שאתה יודע אפילו שהוא שוקל 20 קילו יותר ממך. |
תהיה גדול ואף אחד לא יתעסק איתך :sbb4:
|
בצבא מלמדים קצת הגנה עצמית לא?
אני מדבר על גדודים. |
כן... מלמדים קרב מגע.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בן אדם ששוקל 90-100 לא יתקשה ללכת מכות מול שחיף ששוקל60-70 חוזק זה גם קשור אבל כמה חזק אתה , אני בתוח שבוקס אחד מפאוליפטר יכול לישבור לך כמה עצמות, ובסוף כמובן אומנויות לחימה רוב הסיכויים שאם תלך מול אחד שלמד אותם הוא יעשה לך בית ספר, אלה אם יש הבדלי משקל משמעותיים |
תכלס אם תחשוב על זה,כשהתחלת 60 קילו ואחריי שנתיים אתה תיהיה 90 קילו + רוחב + ידיים יותר גדולות אז כנראה שזה יעזור לך..
אבל....יותר חשוב טכניקה (תחשוב על ברוס לי :) ) |
תלמד איגרוף תאילנדי
|
זה לא יכול להזיק. מה שכן זה נותן את המראה המפחיד שמונע את המכות מלחתחילה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ