![]() |
מנהלים וכולם להכנס בבקשה:)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדרך כלל אני לא מלשין אבל אישית יש איזה מישהו שהוא די פלצפן שרק מתאמן חודש וחושב להרים עלי תאף אם האתר שהוא בנה...והינה לכם האתר שלו:
הוא טוען שהאתר הזה יעקוף את כל אתרי הפיתוח גוף בישראל בפחות משבוע!!! ואגב סתכלו במאמרים זה לא המאמרים שארבל כתב?חחחחחחחחח המאמר של "רגלי חסידה" אפשר לינק למאמרים האלו בישראלבודי כי אני דיי רוצה לייבש אותו כי הוא טוען שהוא כתב אותם. חחח מוניטין מובטח:) נערך לבקשת המנהלים של האתר השני.עמכם הסליחה |
אחד האתרים הכי גרועים שראיתי בחיים שלי! ובאמת פשוט בושה שהוא גונב מאמרים של אחרים ואומר שזה שלו!
|
עשה ג'סטה תביא לי לינק אחי למאמר הזה רגלי חסידה אני חייב לייבש אותו עוד יותר ואני לא מוצא אותו באתר!
אבל אני יודע שהוא מפה. |
חבר'ה???:sbb2::sbb2:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחח האתר הכי דפוק שראיתי..
עלק הוא יגיע רחוק פחחחחחחחח פשוט דבר מסריח בטירוף מי הוא חושב שהוא בכלל?! לדעתי תביאו לו באן מיפה במיידי פלצן כזה.. |
יש שתיים אני לא בטוח איזה זה
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=82 http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1 תן לו בראש:) |
נראה לי אני עובר לשם
not |
מה זה החרא הזה?
גלעד אחי, אתה סתם עושה לו שירות שאתה מפרסם את האתר שלו בישראלבודי. עכשיו אנשים נכנסים אליו ומכירים אותו יותר. גם פרסום רע הוא פרסום והוא סתם מרוויח ממך. עזוב אותו שימות לבד |
אתר מכוער
בתור אחד שזו העבודה שלו אני מבטיח לך שהוא לא יגיע לשום מקום |
ציטוט:
אתה באמת חושב שמישהו יכנס לאתר כזה? ואף אחד לא באמת יכיר אותו יותר כי סה"כ מדובר בילד בן 16:( הוא הרים עלי תאף ורציתי לקטול אותו זה הכל! אם הפוסט לא לענין שימחקו אותו הוא כבר קיבל את שלו:ph34r: |
חחחחח בואנה העתיק את המאמר של ארבל 1:1 איזה דאלביוב :d
|
ציטוט:
|
חחחחחח אתר עלוב ביותר חחח
הוא חי בסרט חבל על הזמן גלעד תוריד לו איזה כף מצלצלת ותוציא אותו מהסרט הזה חחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גילעד למה אתה ישר אנטי? אתה לא רוצה ליזכות בתואר המכובד "מר power mass"??
|
הוא פרסם את האתר המעפן הזה גם בfxp ובעוד פורומים
אל תשים עליו זין. מה אתה עצבני הוא סתם ילד כאפות והאתר שלו ייפול עוד מאט אפילו כל התמונות שם עקומות כאילו שעיקמו אותן בצייר בכוונה |
ציטוט:
לפחות שישנה קצת תסגנון כתיבה :clap: |
חבר'ה ,הנושא נסגר מול המנהלים של האתר השני ,הכל טופל ונסגר הכי יפה שיש
הנושא הזה נעול :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ