![]() |
כאבים בכף היד בזמן שכיבות שמיכה בלבד :confused:
ד"ר בר שלום,
לפני כחודש התחלתי להרגיש כאבים באזור המפרק בגב כף היד, הכאבים היו מלווים בתחושת כאב גם באיזור האמה, הייתי פעמיים אצל אורטופדים (שני רופאים שונים) ושניהם המליצו על מנוחה בלבד בטענה שמדובר במאמץ\עומס יתר. כעבור 3 שבועות עברו הכאבים באמה לגמרי, אבל עדיין קיים כאב במפרק כף היד בעת ניסיון לעשות שכיבות שמיכה. עשיתי קומפרסים, חבשתי את האזור והשתמשתי במשחות בנגיי וטראומיל. מה יהיה? אנא חווה את דעתך המקצועית לאור ניסיונך הרב (חשוב לציין שאני יכול לאחוז בדברים או להפעיל את היד ללא כאב, רק בזמן שכיבות שמיכה יש כאב) תודה רבה מראש. |
תנסה לעשות שכיבות סמיכה על האגרופים כדי שלא יהיה לחץ על פרק כף היד
|
כן, אם אני עושה על האגרופים אין כאב בכלל
אבל זה יחזק את מפרק כף היד?, אני שואף בסופו של דבר להצליח לחזק\לרפא את המקום על מנת לחזור ולעשות שכיבות שמיכה.
|
גם לי היו כאבים בזמן שהיתי עושה שכיבות שמיכה אבל ככול שהמרחק בין כפות הידיים היה רחב בטיפה יותר מרוחב כתפיים הכאבים הפסיקו ואם עכשיו אני יעשה "יהלום" אחרי כמה סטים הכאבים יחזרו אם הבעייה שלך דומה לשלי אז הינה הפיטרון שלי אם לא אז בהצלחה בכל מקרה
|
ניסיתי לעשות רחב וזה לא עוזר, עדיין יש כאב, רק כשאני עושה על האגרופים אין כאב בכלל, נחכה לתגובתו של הד"ר שניסיונו והשכלתו יוכלו לשפוך קצת אור על העניין...
|
כאבים בשורש כף היד
ציטוט:
אתה מטפל בבעיות כמו שצריך- על פי עקרונות הטיפול התומך. כלל אצבע חשוב- לא לעשות מה שמכאיב לך. אם כואב לך רק בעת שכיבות שמיכה, כדאי לא לבצע את התרגיל כמה שבועות עד שהמצב ישתפר, ואז לנסות לבצע שוב את התרגיל בהדרגה. בהצלחה! |
תודה רבה על התשובה אבל לאחר בדיקת אולטראסאונד
התגלה אצלי גנגליון בקוטר 7.5 מ"מ שיושב על הגידים המיישרים של מדור 3, לפי הרופא זה הגידים שמתארכים/מתכווצים בעת כיפוף פרק כף היד, ולכן הכאב.
הרופא המליץ פשוט לחיות עם זה, אי אפשר לנתח כי זה קטן מדי, הבעיה היא שאני מתגייס בעוד חודשיים לקרבי. (יהיה הרבה מצבי 2). מה דעתך? |
ציטוט:
|
הורדת פרופיל?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ