![]() |
זקוק לעזרה- שיפור בידיים
עוד חודש בדיוק אני נכנס לחיטוב, אני רוצה להפיק את המיטב מהחודש שנותר ולבנות עוד קצת מאסה בידיים [החלק שהכי מציק לי בגוף]
חשבתי ללכת על abc. יהיה הבדל נחמד בחודש הזה? או שזה יהיה סתם ביזבוז זמן להתחיל תוכנית חדשה? האם אפשר לתת דגש על הידיים בצורה כלשהי בתוכנית הזאת? תודה מראש:d |
צריך קצת יותר פרטים...
איזו תכנית עכשיו כמה סטים לכל שריר מה הבעיה עם הידיים איזה תרגילים עושה לשרירים אחרים |
שלח הודעה באיסי.
|
דה ואן!!!!
שלח לי מייל שיגעת אותי כבר!!!!!!! |
ציטוט:
|
101552673
כנס עכשיו! |
אחי חודש אחרון חחח תעשה את זה..
כל מי שגיד לך זה שטויות וזה חרטה פשוט... כולם פה כמו רובוטים אחרי דעה מסויימת.. תוכנית של חודש על עבודה סופר ידיים.. ========== שבוע ראשון תעשה את שיא הגירוי אחי.. וכוונה.. רק ידיים + רגליים ראשון: יד אחרוית 2 תרגלים אחר כך 2 תרגלים של יד קדמית ואז 4 תרגלים של סופר סטים הכוונה.. אתה עושה נגיד יד קדמית ישר אחרי שאתה מסים תעשה יד אחורת ישר! כך 4 פעמים.. אותו דבר שלישי אותו דבר חמישי.. ========== שבוע 2 אחרי זה אחי.. תמשיך אותו דבר רק עם אחת בששבוע.. אחי.. ותעבוד על שאר הגוף כמו תכונית הרגילה מה שהיא תהיה.. ========== שבוע 3 אותו דבר כמו שבוע הראשון אחי.. תעשה את שיא הגירוי אחי.. וכוונה.. רק ידיים + רגליים ראשון: יד אחרוית 2 תרגלים אחר כך 2 תרגלים של יד קדמית ואז 4 תרגלים של סופר סטים הכוונה.. אתה עושה נגיד יד קדמית ישר אחרי שאתה מסים תעשה יד אחורת ישר! כך 4 פעמים.. אותו דבר שלישי אותו דבר חמישי.. ========== שבוע 4 ואחרון אחי.. אותו דבר כמו השבוע השני אחי.. רק 2פעמים שבוע אחי.. + עבודות כל הגוף.. ========== בשמן החיטוב תחזור לתכונית הרגילה שלך אחי.. רק תוסיף את אירובי.. סתם עצה טובה לאירובי אחי.. חצי שעה ריצה בנינית.. 10 דקות מנוחה.. חצי שעה קרוס.. 10 דקות מנוחה.. ו15 דקות אופניים.. ולבית נחוי.. |
אלנורב, אין לי מושג למה התכוונת, ואיכשהו אני עדיין מסוגל להבין שזה שטות מוחלטת
|
ציטוט:
|
אחי יש עוד מליון סגנונות של תרגלים אנשים..
מי כל העולם.. זה שאתם לא מכירים את זה אז זה לא אומר שלא נכון.. האכיונים האמרקנים הם לא היחדים בעולם נגיד כך.. באתי בגדר המלצה משהוא טוב שקראתי וטוב מאוד ניסתי את זה.. זה נותן לך גירוי מקסמלי והרגשה חזקה.. אתה לא חייבת לנסות פשוט טוב לדעת עוד דברים.. וסתם לידע כללי לקחתי את זה מי מכתבה ברוסית של בדיבידלס.. אבא שלי מצא את זה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
elnrov אני חושב שהתוכנית שהבאת היא טובה למי שמתאמן סביבות ה10 שנים בערך ... ואז הוא עושה אותה פעם לחצי שנה בערך , שיהיה בהצלחה .
|
ציטוט:
|
כן יכול להיות לא חשבתי על זה..
פשוט בחודש אחד קצת קשה לעשות משהוא.. חח^^ |
היפרטרופי, הפרטים-
בן 15, 82 קילו על 16% שומן, 1.81 מיתאמן חצי שנה בתוכנית ab. A- בנצ'פרס בנצ'פרס שיפוע שלילי קרוסאובר יד אחורית- פולדוון ופולדוון עם חבל כתפיים- מילטרי, הרחקה טרפזים- שראגס b- רגליים- סקוואט, דדליפט,סיט-אפ סקוואט יד קדמית- פריצ'ר עם דאמבלס יד-יד, פול אפ [התרגיל שאתה לוקח כאבל עם מוט ועושה תנועה של כפיפות מרפקים שכחתי את השם] גב- פולי, מסור, פולאובר. בטן- כפיפות בטן בוואריאציות שונות. כל תרגיל 3 סטים של 12 חזרות. [סליחה שהתוכנית אימונים לא נכתבה בצורה מסודרת] |
ציטוט:
תחליף את הפולדאון בחבל ודחוף...אתה עושה תרגיל כפול... תעשה לחיצה צרפתית במקום או פשיטת מרפק מאחורי הראש [כשהכתפיים צמודות לראש והכבל בא מאחורה] את הכפיפה בכאבל תחליף בכפיפת מרפקים יד יד בישיבה בשיפוע...תן לידיים להתלות בצידי הגוף כפות פונות קדימה וכפיפה אם יש לך אפשרות לעשות פריצ'ר עם כבל [אפשר לשבת מתחת לספסל שטוח מרפקים על הספסל ולעשות בדיוק אותו הדבר כמו בפריצ'ר רק עם מוט שמחובר לכבל זהו בעיקרון....מניסיון אלו נתרגילים שנתנו לי ולהרבה מתאמנים את ה-קפיצה שהם חיפשו |
ציטוט:
|
אתה לא יכול לצבור עוד מסה בחיטוב!
|
איזה בוסט ואיזה נעלים איתי אחי..
חיטוב אחי חיטוב. תקשיב לי שלח הודעה באיסי ימדרוב. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ