![]() |
פרסום תכנית אימונים abc
Abc
5 פעמים בשבוע a חזה לחיצת חזה 4-8x3 מקבילים עם משקל- 6-8x3 לחיצת חזה שיפוע חיובי 6-10x3 קרוס 10-12x3 יד אחורית לחיצה צרפתית 6-10x3 לחיצת חזה אחיזה צרה 8-10x3 פשיטה עם דאמבלים מאחורי הראש 10-12x3 b גב דדליפט 4-6x3 מתח 3 סטים 1-2 חזרות לפני כשל מסור 6-10x3 חתירה בפולי 8-12x3 בייספ כפיפות מרפק בעמידה מוט ישר 8-12x3 כפיפות מרפק עם דאמבלים בישיבה 8-10x3 פטישים 10-12x3 c כתפיים לחיצת כתפיים 6-8x3 הנפה עם מוט w לסנטר 8-10x3 הרחקה לצדדים 10-12x3 הרחקה קדימה 10-12x3 רגליים סקוואט 6-8x4 לג פרס 8-10x3 תאומים 8-12x3 מטרה מסה שוקל 75 גובה מטר 176-8 אני לא בטוח לגבי החזרות אבל זה בערך הטווח..ברגליים יש קצת סטים כי לפעמים יש לי קצת כאבים בברכיים אז מוריד קצת סטים תציעו שיפורים\תיקונים .. ערב טוב לכולם. |
לטעמי הכל טוב חוץ ממספר הסטים לכתפיים ולרגליים.
הייתי מוריד את החתירה לכתפיים ומוסיף סט ללחיצה. וברגליים יש לך סיבה אז אין לי מה להגיד כל כך... אבל אתה יכול להכניס כפיפת ברכיים, לא נראה לי יזיק. חוץ ממה שציינתי אהבתי הכל :sbb2: |
תוריד כמה סטים בשרירים הקטנים (בייספ טרייספ)
|
אחי מעניין אותי לדעת איך אתה עובד מבחינת ימים , אם אתה יכול תרשום בבקשה , הכוונה יענו לדוגמא abcxabcx
חוץ מיזה לדעתי לרגליים תוסיף תרגיל אחד של 3 סטים שהוא מבודד לשריר ההמסטרינג (הירך האחורי) ולכתפיים לדעתי אפשר להוריד תרגיל אחד . בקשר לסדר האימונים באימון חזה , שריר היד האחורית עובד גם כן לא עדיף לך להחליף את השילוב הזה של יד אחורית וחזה לשילוב של לדוגמא , a חזה וכתפיים c רגליים ויד אחורית ? |
לגבי הסטים יכול מאוד להיות שאני יקצץ בכמה תרגילים את זה אני יראה באימון עצמו נראה איך יהיה
לגבי החלוקה,ככה יש פחות התנגשויות..אבל אתה צודק שבתרגילי חזה יד אחורית עובדת מאוד חזק אז שוב אם היד אחורית תתעייף יותר מדי מהחזה אני ישנה את היד אחורית לB והיד קדמית לA והרגליים ,שוב אני לא מפציץ בהם בגלל שלא יהיה יותר מדי עומס על הברך אולי אני יוסיף עוד תרגיל פשיטה\כפיפה.. לגבי ימים זה הולך ככה ABCXAB תודה על התגובות ..אשמח לעוד תיקונים :sbb2: |
רגע לא הבנתי אתה עובד ככה :
ראשון - a שני - b שלישי - c רביעי מנוחה חמישי - a שישי - b שבת מנוחה ? אם זה ככה אתה יכול להשאיר לדעתי בכתפיים את ה-12 סטים כי יש לך בc אימון פחות . |
ציטוט:
|
ציטוט:
שלישי-b רביעי-c חמישי x שישי-a שבת-b |
ובראשון x ?
|
כן
עוד דעות בבקשה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ