![]() |
שאלה בקשר לשריר ביד קידמית
היי לא ידעתי איפה ליפתוח את זה אז אם זה לא שייך לפה תעבירו
יש לי בעייב ביד הקידמית השריר שלי נימצא יותר מידי למעלה ומגיע עד הכתף וזה ממש מעצבן אותי שאני עושה שריר יש צורה מגעילה ליד כי הגולה מתחילה יותר מידי למעלה ומגיע עד לכתף יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה והאם יש למישהו תמונות של אנשים מפותחים שיש להם את זם להרגיע אותי שיביא לי גם המאמן במכון אמר לי שהשריר יגדל הוא לאט לאט ירד ללמטה אבל אני מבועס רצח ורוצה להפסיק להתאמן בגלל זה |
בייספס קצר , זה גנטי , אין מה לעשות .
|
אז מה כאילו עכשיו תיהיה לי יד כזאת לכל הזמן והיא לא תגדל ללמטה ?
המאמן במכון אמר שהגוף שלי יכול פתאום להשתנות בגלל שאני עדיין צעיר יחסית (15) |
ציטוט:
|
ציטוט:
סוף סוף אני יכול להסכים איתך.:bye1: |
אתה עדין תינתינוקי:)חכה שתגיע לגיל 20!תמשיך להשקיע ולקרוא תתחת אחי ולאכול נכון תגדל ותיראה שהתוצאות ידברו בעד עצמן!
NO PAIN NO GAIN NIGGA:cool: |
ציטוט:
הבנאדם הזה בן 57 והוא כבר 37 שנה בתחום הזה ותאמין לי שהוא מבין יותר ממה שאתה חושב ולהיראות כמוהו בגיל שלו בלי חומרים pro xxl תודה על העידוד אחי אני מקווה שבסוף זה יסתדר תודה לכולם אפשר לינעול |
ציטוט:
|
זה נכון שמי שמתאמן מגיל צעיר מרחיב את הגוף שלו?(עצמות,שלד,שרירים ומבנה גוף)
|
חחח גם אני כשהתחלתי בכיתי על השטות זאת חחח...גם לי יש בייספ קצר...
לא רואה שום דבר רע בזה... |
יאלה כל השחיפים פה בוכים לי על הבייספס?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לכו תבכו בדדליפט וסקוואט ותיתפללו שיהיה לכם רגלים מרשימות וגב מפלצתי זה מה שנתן לרוני קולמן את היכולת לקחת תאולימפיה:)הגב והרגלים הנדירים שלו!בייספס לכל אחד היה:d |
אני בוכה כי אני לא יכול לעשות סקוואט ודדליפט :(
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
והוא גם אמר שלאט לאט השריר יגדל ללמטה ואז יראו את זה פחות |
השריר שלמטה.... הוא בטח התכוון ליד אחורית לא?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין דבר כזה שהבייספס יגדל מלמטה (יענו יתארך). |
ציטוט:
לא כי המאמן הזה הוא בן אדם שמוכר אצלנו בעיר וכולם מכירים אותו אישית והוא כבר הפסיק להתאמן הוא עכשיו מתאמן מידי פעם לישמור על כושר וזה גם עם משקלים נמוכים ואיזה אינטרס יש לו לשקר לי ? ולזה מעליי הוא לא אמר יזה יתארך ללמטה הוא אמר שכהשריר יגדל יראו את הרווח פחות בקיצור חברה לא באתי לריב פה הוא משהו קיבלתי תשובה אפשר לינעול תודה לכולם |
ציטוט:
אם הוא כזה מבין .. למה אתה עדיין מפקפק בתשובה שלו ? הרי לאף אחד מפה אין ניסיון של 37 שנה ילד .. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ