![]() |
תעודות...
קיבלתי היום תעודה (עכשיו חופש עד יום ראשון:jockey: )
כיתה ט' מתמטיקה:60 תנ"ך: 60 מורשת:62 הסטוריה:70 אזרחות:78 ספרות:55 לשון:70 הבעה והבנה:75 רטוריקה:40 אנגלית (ב'):78 ערבית:40 מדעים:40 של"ח:80 ספורט:95 מה אתם אומרים? נחמד... |
חח לא הלכתי לבית ספר יותר מ5 חודשים כבר..
התודעה שלי בטח 00000 lol.. |
אנחנו קיבלו לפני איזה 3-4 שבועות!
|
נחמד אחי אני רואה שאתה גרוע בספרות גם אני שונא את המקצוע הזה זה פשוט מ-ש-ע-מ-ם!!!
מזה יעזור לי בכלל בחיים ספרות??? אבל תשקיע יותר :jockey: |
מה יש להגיד אחי על הפנים חחחחחחחח
|
אתה גרוע אבל לא יותר טוב ממני
|
על הפנים אחי
|
אתם לא לומדים מתמטיקה??
|
חחח לא משהו הייתי אומר.
אנחנו עוד לא קיבלנו אבל הנה התעודה שלי משנה שעברה מחצית א' תנך 88 ספרות 94 הסטוריה 96 אנגלית מואץ 92 מתמטיקה 55 (בתעודת סוף שנה זה היה 85 ), 5 יחידות אגב פיסיקה 100 כימיה 80 גיאגרפיה 95 ערבית 90 מדעי המחשב 100 (היה לי פתור מכל השיעורים) חינוך גופני 80 (לפני שהתחלתי להתאמן :p) ובמגמת מוזיקה קיבלתי (בלי לפרט יותר מדי) 95, 100, 98, 100, 95, 95 |
ציטוט:
לדעתי קצת גרוע |
ציטוט:
איזה חרשןן !! :):):):) סתם סתם אחי הלוואי ויש לי תעודה כזאת |
פחחח אנ קיבלתי ביום שישי אני בכיתה י"ב עוד חודשיים מסיים סוף סוף
קיבלתי 7 נכשלים ושתי עובר כוסאמק איתם כמע הורידו אותי לחצי בגרות אבל אפילו מכתב לא קיבלתי חחח:whistle: |
המקצוע הכי חשוב זה ספורט, ויש לך 95 זה טוב מאד.
לדעתי כל שאר המקצועות לא חשובים בכלל. ואגב מה זה רטוריקה? |
רטוריקה=אומנות הדיבור
המקצוע הכי מטומטם שיכול להיות....במקום רטוריקה היו יכולים לשים לנו עוד שעתיים בשבוע של מתתמטיקה או אנגלית, מה זה יעזור לי בחיים רטוריקה? |
כולם פה עדיין לומדים איזה מסכנים אתם... אני נשרתי מבית ספר בכיתה ט'!!!!!!!!! ואז השלמתי בגרויות באקסטרני כמו מניאק!!! בכל אופן בהצלחה בציון!
|
טרהטרה תצפה לקבל נכשלים בכיתה י'זה הרבה יותר קשה
|
התעודה שלי מלפני כשבועיים:
כיתה יב': מתמטיקה 5 יח' - 100 פיסיקה 5 יח' 94 אנגלית 5 יח' 90 (מגיע לי 95 אבל בקטנה, גם ככה יגישו על 100 :P ) מדעי המחשב ב' (השלמה ל5 יח') 100 היסטוריה ב' 90 ספרות 93 חיבור 87 ספורט 100 :ph34r: אבל תכלאס עם תעודה אפשר לנגב את התחת, מה שקובע זה התעודת בגרות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עושים אותם יותר קשים כדי להביא ציונים יותר טובים. |
ציטוט:
אני גם לא מת על ללמוד אבל יש דברים שמעניינים אותי וגם נורא כיף כל יום לפגוש תחברים בבצפר ואחרי זה ללכת לנגב איזה חומוס |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ