![]() |
ארוחה אחת ביום תספיק?
דבר ראשון- אם הנושא לא כשור לפורום הנ"ל אשמח שתעבירו אותו לפורום המתאים במקום לנעול. תודה.
נרשמתי לפני חמש חודש למכון כושר. הייתי הולך כל יום אחרי העבודה, מתאמן 4-5 פעמים בשבוע. תוך חודש ראו תוצאות מחמיאות במיוחד, בעיקר בגב, כתפיים, יד קידמית וחזה. באותה תקופה קצרהשנמשכה כחודש~חודש וחצי הייתי אוכל 3-4 ארוחות לא מסודרות. כיום המצב קצת התקשה ולא התאמנתי כרוב ל... הרבה זמן... בכל אופן הגיע מצב שאני אוכל ארוחה אחת ביום בלי בררה. לא תמיד מדובר במשהו עתיר שומן,חלבונים או כל ערך תזונתי, בד"כ זה מסתכם בטוסט~סנגוויץ עם חומוס. רציתי לדעת האם קיימים תוספי מזון למינהם שיכולים "לדאוג" לי. הבנתי שלא משנה מה אני יעשה, כל עוד אני לא אוכל מספיק זה יהיה שווה ערך לטחינת מים. אשמח לקבל המלצות לאבקות למינהם שידאגו לכל הערך התזונתי, במקרה ואין כאלו אז מצער לשמוע. תודה מראש. |
כריך אחד ביום?!
בכל מקרה לא ניראה לי שכדי לך לבנות תפריט על אבקות, תוסיף עוד אוכל מוצק לתפריט שלך ותשלב אבקת עלייה במסה Serious Mass. |
????????????
תקח איתך אוכל לעבודה או לאן שלא יהיה... תבנה תפריט מסודר עם הכמות חלבון פחמימות ושאר הירקות שאתה צריך.. ואם אתה רוצה תוסף כשלהו אז אפשר גיינר או אבקת חלבון אבל לא בטוח שאתה צריך, תלוי בנתונים שלך. |
מה אתה כבר עושה שאין לך זמן לאכול?
|
במשפט אחד קצר...
אבקות זה תוסף מזון, לא תחליף למזון. |
חבר'ה, זה אחלה חיטוב ^^
סתם. זה מה שיש לבית לתת ואני לא אבקש עוד. רבותי תשובה רצינית לא תזיק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה לא העניין אחי אין תחליף לאוכל אתה לא יכול לחיות על תוספי תזונה אתה צריך לאכול תידאג להביא אוכל מהבית אין מה לעשות
|
אוכל בסיסי עולה פחות מאבקה,זה לא הפתרון בשבילך.אתה חייב להתחיל לאכול כמו שצריך,גם אם המצב הכלכלי קשה.
|
ציטוט:
או שסתם רשמת כי "כן" זה מילה קצרה מידי חחחחחחחחחח |
meal replacement packet
|
ציטוט:
|
אחי קודם כל תבנה לך תפריט כמו בנאדם אי אפשר לחיות על סנוויץ אחד ביום ..
קודם כל האוכל ואחרי זה תחשוב על תוספים |
גבר האוכל הוא חלק חשוב מהאימונים הייתי מציע להשקיע יותר...
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ