![]() |
לגעוני מחשבים ! אינטרנט 3 מגה ?!?
חברה אני צריך עזרה קטנה... שידרגתי מ 750 K ל 3 מגה ומשהו לא מסתדר לי !
אני היתי מוריד כבצים מהאתר של RAPIDSHARE ו MEGAUPLOAD על מהירות של 90-95 קילובייט לשניה ואחשיו האינטרנט 3 מגה מוריד לי רק על 100-120 :sad: מה אולך פה ? איזה חיבור יש לכם ומה המהירות המקסימלית שאתם מגיעים ב עליה באתרים כמו RAPIDSHARE ????? וירוסים וטרויאנים אין לי, אז מה אולך פה ? תודה מראש:ph34r: |
שינית גם אצל התשתית וגם אצל הספק?
|
ציטוט:
פשוט לפי מה שאני יודע זה אמור להוריד על 370 בארך משרת יציב ! דוגמא 3000 לחלק ל 8 = 375 750 לחלק ל 8 = 95 קיצר אמור להוריד על 370 במקסימום ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי אני חושב שלוקח לזה 24 שעות להתעדכן תחכה קצת...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
1)Download from GlobalCrossing: dl35gc.rapidshare.com 2)Download from VSNL: dl35vsnl.rapidshare.com |
1 מאלו ? :huh: אני היתי אולך על השרת שרשום עליו 3 ...
תודה,אני אולך לנסות ! אבל בכול מקרה נחקה 24 שעות עד מחר בבוקר ! |
יכול להיות שיש עומס גם לי קורה את זה לפעמים.
במקום להוריד על 250 קילו לשניה, אני מוריד על 100. תחכה קצת עם זה. דרך אגב אאם אתה לא יודע יש מלא שרתים תוריד את אותו קובץ כול הזמן ותיבחר כול פעם שרת אחר עד שתירא איזה שרת מוריד לך הכי מהר. והפס חיבור שלי הוא 2mb |
ציטוט:
|
תתקשר לתמיכה טכנית!!!
|
קודם כל, המהירות שמסופקת לך לא תמיד תעזור לך.
לפעמים שרתים של אתרי אינטרנט מגבילים את מהירות ההורדה. * בדוק אם הפיירוואל תומך בפורטים של הורדות מאתרים כאלה. * בדוק שהפורטים בראוטר שלך מנותבים גם כן. * נסה להוריד מאתר אחר ובדוק את המהירות |
תחכה יום מאז שעידכנת ואז תנסה להוריד מפה
http://cables2.netvision.net.il/test/ זה בדיקת מהירות... אם זה לא מוריד לך על מקסימום תתקשר לחברה ותברר גם לי היו בעיות בהתחלה ואז התקשרתי והם סידרו מיד |
ציטוט:
|
לכל החכמים שאוכלים את מה שחברות מאכלים אותם.....
נכון שאינטרנט מתפתח נורא מהר...אבל הספקיות אינטרנט מספקות לך רוחב פס של 3/5 מ"ב שבנתים לשרתים שנמצאים בחווה שלהם...הם נותנות רוחב פס של 10 עד 100 מ"ב בשנייה. אז לאנשים החכמים שרואים בפירסומות שכמה שאינטרנט מהיר זה יותר מוריד מהר... תפסיקו לאכול את החרא הזה ולשלם להם כל כך הרבה כסף... כיום אין כמעט שרתים שיכולים לספק לך מהירות הורדה יותר מ 2 מ"ב, שלא נדבר על תוכנות השיתוף שעל זה בכלל אין מה לדבר (לא כולם, יש את "הסבבה די סי" שאני יודע שאפשר להוריד איתה הכי הרבה 2 מ"ב בשנייה, וכמובן לא כל קובץ). נ.ב וכמובן שרוב הספקיות חוסמות את החיבור לתוכנה (סבבה די סי) בגלל שזה מנצל את כל המהירות כמעט!! |
ציטוט:
תחלק ב 8 את החיבור שלך ותקבל המהירות המקסימלית של ההורדה שלך ! 3000 מחלקים ל 8 370+ 750 מחלקים ב 8 זה 90+ וזה באמת ככה ! |
כן גם לי היה 750 שידרגתי ל2.5 מגה ורואים שינוי במהירות טעינת סרטונים למשל אבל בהורדות לא עד כדי כך
|
ציטוט:
קראת מה רשמתי בכלל?! |
תפרמט אולי באמת יש לך הרבה זבל במחשב(ספייוור אדוור וירוסים קוקיז קבצי זבל שגיאות רג'יסטרי וכו') פשוט תפרמט ואז תראה מה המהירות אצלי למשל אני מוריד על 210+ מהאתר של rapidshare ויש לי 1.5 מגה..
גם ככה בארץ יש חרא של אינטרנט בארה"ב יפן ועוד הרבה ארצות יש אנשים שיש להם אינטרנט 50 מגה רק אנחנו סובלים מ-5 בלחץ :\ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ