![]() |
טונה
טוב אני מודאג קצת..
אני אוכל כל יום שני קופסאות טונה (במים אבל זה לא משנה) אני מבין שיש כספית בטונה אבל לאכול 2 ביום יכול להזיק לי? במה אני יכול להחליף את הטונה אם צריך? |
לא יודע אם מזיק או לא אבל חבל לאכול כל כך הרבה טונה כשיש לא מעט תחליפים
קופסת קוטג', קופסת גבינה לבנה (סקי), חזה עוף, חלב, חלבוני ביצים, סקופ אבקה.. |
ציטוט:
לפותח הפוסט,הכמות של הכספית שיש בטונה הי מזערית,אם היה איזה משהו שגורם למוות או מחלות ניראה לך היו מעבירים את זה במשרד הבריאות?. כל דבר קטן שלא טוב באיזשהו מוצר מדווחים על כך בתקשורת. |
למה לאכול 2 ביום אחי ?
תגוון יש כל כך הרבה תחליפים של חלבון ! |
חזה עוף, פסטרמה, קוטג', גבינה צהובה/לבנה, ביצים, יוגורט ....... ועוד ועוד ועוד לא חייבים רק טונה
|
כבר פתחת אשכול כזה והגיבו לך יפה מאוד.
http://israelbody.com/showthread.php...E1%E8%E5%F0%E4 |
ציטוט:
המנהל שם יפנה אותי לעוד דיונים שננעלו |
ציטוט של הולי:
"הכמות היא כזו מזערית שאתה לא תחלה בכלום , לא יקרה לך כלום וזה זניח. אל תתלהם ותפתח פה פוסטים על סכנות הכספית בטונה, כולנו מכירים כולנו ראינו, קראנו . ואת אף אחד זה לא מעניין כי נזק זה לא יעשה לך, אלא אם תאכל 25 קילו טונה ביום אחד. או שפשוט תפוצץ את המד חום שלך ותשתה את הכספית. " |
ציטוט:
איך התשובה הזאת הגיונית אם רופאים ממליצים לאכול 3 בשבוע? O_o |
ציטוט:
|
ציטוט:
רופאים ממליצים לא לעשות סקוואטים ודדליפט אף פעם רופאים אומרים שאבקת חלבון מזיקה לכליות ויכולה לגרום לדם בשתן רופאים אומרים שקריאטין עושה נזק בלתי הפיך לכבד רופאים שמנים במצב בריאותי גרוע וחיים במצב פיזי ירוד אתה רוצה שאני אמשיך או שהבנת את הפואנטה? |
ציטוט:
ולנושא,אני לא חושב שיהיה נזק רציני או משהו בכלל אבל מי צריך טונה,יש קוטג'! |
אני לא מבין אותכם.
אתה יודע למה רופאים ממליצים 1.5 גרם חלבון ולא 1.7 או 1.3? לא, הם כן. אתה יודע למה אבקת חלבון מזיקה לכליות? לא, אתה לא יודע, אבל נחש מה? הם יודעים בידיוק למה. אני לא מנסה להצדיק אותם אבל תיצא מהסרט הישראלי שאתה חיי בו. (סרט ישראלי = סרט גרוע) |
אז תשאל אותם למה...אמרתי לתזונאית,ששום דבר רע לא יקרה אם תיקח 1.8-2 גרם פר קילו אבל היא אמרה פשוט שזה לא יועיל.
ככה שאין מה לשבור את הראש,גם ככה זה לא יזיק,אם זה לא מועיל אז לא נורא...ואבקת חלבון לא מזיקה לכליות ואם כן,זה לא יותר גרועה ממסטיק או משהו בסגנון.אני יכול להגיד על כל דבר שהוא לא טוב כי אין מזון מושלם. |
ציטוט:
|
אני לא מבין איך הראש שלך עובד. אתה פותח דיון - עונים לך מה שאנשים יודעים וכבר טחנו את הנושא הזה 100 פעם, ואז אתה מביא את עמדת הרופאים לכאורה שאתה "תומך" בה, אז אם אתה תומך בדעה של הרופאים, למה פתחת את הפוסט הזה?
ואתה שמעת למה רופאים בכלל ממליצים על 3 פעמים בשבוע? אתה שמעת מהם למה אבקת חלבון מזיקה כליות? או שרק כי הם "רופאים" מקנה להם את הזכות להיות צודקים בהכל. |
ציטוט:
מה עם כל החולירות ששמים לנו בבשר ? קיצר לא חסר ... לדעתי - כל דבר לאכול במידה ולא להגזים גם בפירות יש טונות של חומרי ריסוס .חרא של עולם יש לנו |
ציטוט:
כן, "רק" כי הם רופאים מקנה להם את הזכות כי הם יודעים למה |
ציטוט:
אז אם הם יודעים למה פתחת את הפוסט הזה? ילד אהבל כמוך עוד לא ראיתי. |
ציטוט:
וויכוח עקר...יאללה לך הביתה...אבקת חלבון תהרוג אותך סבבה? סאלמת אני סיימתי פה איתך...תתבגר פקח עיניים תצבור ניסיון בחיים ואז תחזור ותדבר איתי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ