![]() |
סימני מתיחה?
תודה לכל מי שיכול לעזור מי שלא מבין שלא יזרוק שטויות.
בזמן האחרון אני שם לב שיש לי סימנים אדומים מוזרים כאלה בין הבייספס לבין הבית שחי וונראה לי שזה סימני מתיחה, עכשיו אני רוצה לדעת איך מתחילים הסימנים האלה? |
כל היד השמאלית שלי סימני מתיחה מכשהייתי בן 17 הלכתי לרופא עור וזו התשובה שלו:
העור בעצם עשוי מרקמות אלסטיות (כמו גומיות). וברגע שהעור נמתח בצורה מהירה (ע"י השמנה או גדילה של מסת שריר) הרצועות האלסטיות האלה בעצם לא מספיקות להימתח ובעצם "נקרעות" ומשאירות סימנים אדומים. אחרי הרבה זמן זה חוזר לצבע רגיל של העור ולא ממש שמים לב לזה אבל הסימנים עצמם נשארים ככה לתמיד. קח את זה בצורה חיובית! זה אומר שאתה גודל! |
ציטוט:
|
לי היו המון סימני מתיחה אדומים בין הבייספס לכתף בתקופה של האימונים לפני הצבא,עכשיו קצת חזרו הסימנים האדומים אבל לא נורא כמו פעם,מחזק את הדברים שאיתי כתב גם לי זה קרה שהם חזרו לצבע הרגיל ולא היו אדומים אבל תמיד הם היו הסימנים האלה.
|
ציטוט:
אבל הקטע המוזר ואני רואה שזה גם קרה לך , למה זה רק קורה ביד אחת ולא בשניהם?(לי למשל יש רק ביד שמאל) |
ציטוט:
|
ציטוט:
תגובה |
ציטוט:
זה גם יכול להיות גם במקומות אחרים לא רק בבית השחי אלא גם בגב ובכתפיים לרב התאמנים אם לא לכולם יש אותם.. http://img141.imageshack.us/img141/4988/16jkm5ima3.jpg |
פיי בייספ חזה כתף ..
יש מקום שאין לו ?! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה זה נראה לי שאין לי סימן מתיחה אחד...
אמממ מה זה הסימן הזה בבטן ממש מעל הפופיק אצלי בחתימה?(בתמונה הישנה שאני שמנמן-מימין) זה לא נראה לי סימן מתיחה, כי לא השמנתי או הרזתי מהר באותה תקופה. |
ציטוט:
זה מעודף עור וגנטיקה מסריחה |
ציטוט:
ואי אפשר כ"כ לעלות שם מסה, אז זה לא יעלם???? |
ציטוט:
זה קורה אצל כולם אפילו לארנולד היה אז?! |
^^^ מה הקשר
הבחור שאל שאלה לגבי הסימן שיש בבטן גם לי יש את זה אין מה לעשות לגבי זה:s וכן יש אנשים שאין להם כמעט יחסית לגדול שלהם |
חחחחחחח
שטות אסטרונומית.. מה הקשר בין חימום לסימני מתיחה? |
גם לי בתקופה האחרונה יש הרבה סימני מתיחה,
בין הכתף לבייספס ב-2 הידיים וגם על הבייספס עצמו ב-2 הידיים.. בדיוק תכננתי לשאול על זה.. טוב קיבלתי תשובה חח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ