![]() |
נס קפה
לפני אימון אני יכול לשתות חצי כוס נס קפה במקום קפה כי אני לא אוהב קפה וכמה זמן לפני האימון לשתות את הנס?(יש בו חצי כפית סוכר)
|
חצי שעה עד שעה לפני האימון הקפאין יכול לעזור..
אני רואה בחתימה שלך שאתה בחיטוב ולכן הייתי ממליץ להשתמש בסוכרזית במקום סוכר ובחלב דל שומן ככל האפשר, כמובן שהאופציה הכי טובה לחסוך בקלוריות זה קפה שחור בלי חלב ובלי סוכר. אני אישית בעד קפה נחלה ירוק בלי סוכר.... הכי טוב! |
אתה יכול לא לשתות קפה...
|
הקפאין שבתה יכול להשתוות איכשהו לקפאין שבקפה?
עדיף לך לאכול גם פרי כמו בננה או ענבים או תמרים לפני האימון אם אתה מחפש מרץ. |
איך אתה יכול לוותר על קפה זה אסור,
בקפה שחור יש לך יותר קפאין מן הסתם תיראה את המינונים של כל אחד, מקסימום אתה יכול ליקנות טבליאות קפאין. |
קפאין=לקפאין
איך שלא תסכל על זה , זה צריכת קופאין אבל בשביל שריפת קלוריות לפני אימון אתה זקוק למינון גבוהה של קפאין, לשם כך עדיף לשתות קפה שחור בגלל המינון היותר גבוהה של קפה סתם לדוגמא קפאין יש גם בקולה ובתה אבל בכמויות קטנות לגבי הסוכר לא מומלץ לצרוך לפני אימון גם כמות קטנה , וגם בגלל שאתה בחיטוב סתם קלוריות ריקות בשבילך מומלץ סוכרזית וממתיקים מלאכותיים |
אז אני ישתה בלי אבל קפה פעם שתיתי לפני אימון כמעט הקאתי
|
ציטוט:
|
אני מתגעגע לקפה שאסיד היה מכין כל פעם בתחרויות לחיצת חזה:)
פשוט מאוד בדרך הכי ישנה וטובה מים חמים על הגז כמה כפיות קפה בפנים לערבב ולשתות בלי סוכר בלי חרטות אנרגיה כמו שצריך:) |
אני ינסה אולי אני יצליח לשתות
|
עשיתי הפסקה של שבוע בלי קפה.
והיום שתיתי קפה ומרוב ההנרגיה התחלתי לרקוד במכון ולצעוק light weight baby...חחחחח. כל המכון היסתכל עליי כחה: :shok1: |
ציטוט:
|
חחחחחחחח...........
אתה נהיה דלוק מקפה , זה עוד לא שמעתי אף פעם! תזהר ממנת יתר אח שלי , זה מסוכן לגבי ה 200 מל"ג קפה ברור שזה עדיין מינון יחסית נמוך בשביל לשרוף שומן אבל אל תשכח שהוא בן 14 ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ