![]() |
איזה תרגילים אפשר לעשות לשרירים הקטנים?
לכתפיים? (חוץ ממשיכת מוט לסנטר ולחיצה...)
וליד האחורית? (חוץ מפוש דאון ולחיצה צרפתית....) |
ציטוט:
2. כל מה שמתחיל בפשיטה חוץ מפשיטת ברכיים, בנוסף גם לחיצה באחיזה צרה וקיקבק (שגם בשניהם יש פשיטה במרפק, אבל זה לא מופיע בשם...) |
אוקיי...
ולחזה אם אני עושה ככה: לחיצת חזה לחיצת חזה בשיפוע חיובי שוכבים על הספסל ועושים תנועה של פרפר עם משקולות (אינלי מושג איך קוראים לזה...) פרפר במכונה זה סבבה? |
ציטוט:
|
ABC מתאמן 5 חודשים
מטרה:מסה!!! a: חזה+יד קדמית לחיצת חזה 3X8 לחיצת חזה בשיפוע חיוב 3X8 הזה ששוכבים ועושים תנועה של פרפר עם משקולות (אין לי מושג איך קוראים לתרגיל) 3X10 פרפר במכונה 3X10 כפיפת מרפקים (אבל כששמים את הידיים על "משענת" כמו כשעושים עם מוט) 3X10 כפיפה במוט דבליו 3X8 צריך פה עוד תרגיל איזשהו ואין לי מושג מה להוסיף.... b: גב + אחורית בנט אובר 3X8 פולי עליון שמושכים לחזה 3X10 מסור 3X8 מתח 3X10 לחיצה צרפתית 3X8 פוש דאון 3X8 צריך פה עוד תרגיל איזשהו ואין לי מושג מה להוסיף.... c: רגליים +כתפיים סקואט 3X8 פשיטת רגלים 3X10 כפיפת רגלים 3X10 לחיצה במכונה 3X8 לחיצת כתפיים 3X10 משיכת מוט לסנטר 3X8 צריך פה עוד תרגיל איזשהו ואין לי מושג מה להוסיף.... עזרה?... |
כמה פעמים בשבוע?
|
ציטוט:
|
הייתי מוסיף הנפות לצדדים(אל תעמיס בתרגיל הזה למה הוא יכול לגרור פציעות) לכתפיים.
וליד אחורית הייתי מוסיף מקבילים, אם אתה מצליח לעשות 8x3 אז תעשה מקבילים. אם קשה לך תעשה ירידה מספסל(מדמה מקבילים רק קל יותר). ליד קידמית הייתי עושה כפיפה רגילה, W ופטישים(יענו עם הסיבוב של היד) בעמידה, או עם ידית בעמוד שעושים בו פולי תחתון. |
צריך אולי להוסיף תרגיל לכתף האחורית?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מתכוון לעשות abxcaxx |
ציטוט:
ושנית, אתה עוד מתאמן מתחיל, לדעתי, יש סיכוי יותר טוב שתפיק יותר מתוכנית בעלת תדירות גבוהה |
ציטוט:
ואני כבר מתאמן 5 חודשים ואני מרגיש שתוכנית ab כבר בוקשי עובדת עלי... |
ציטוט:
2. כי כנראה אתה לא עובד נכון. |
ציטוט:
2. אני יודע שאני עובד נכון כי עד לא מזמן היא עבדה עלי טוב ועכשיו אני די נתקע.... |
ציטוט:
2) אחרי 5 חודשים אתה כבר לא מתחיל כמו שהיית כשרק נרשמת ועכשיו כבר יותר קשה לך לעלות במשקלי עבודה. תקפיד להחליף תוכנית פעם בחודשיים וחצי אתה בא לל"ה? |
ציטוט:
2. ככל שאתה מתקדם יותר, יותר קשה לעלות |
ציטוט:
אני עם אותה תוכנית כבר 4 חודשים וכן אני בא לל"ה ציטוט:
the animal תודה ממש עזרת לי! |
ציטוט:
אני מתאמן ככה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ