![]() |
יש הבדל בין פולי עליון רחב לבין מתח רחב?
@#%#@#
|
מצטרף לשאלה מה ההבדל חוץ מזה שפולי זה במכונה ומתח זה חופשי...
|
אין הבדל זה שני תרגילים שעובדים על רחב גבי
|
ציטוט:
מתח זה תרגיל חופשי,זה מפעיל יותר קבוצות שרירים אבל בעיקרון אין הבדל. |
*פולי עליון מכונה , מתח חופשי.
*בפולי עליון אתה יכול לעשות משקל הרבה יותר מעבר למשקל הגוף שלך. במתח גם אפשר אבל זה לא תמיד נוח. *שניהם עובדים על אותו שריר. |
אין הבדל חוץ מזה שמתח זה תרגיל חופשי ועובדים יותר מייצבים
|
נראה לי שבמתח מופעלות יותר יחידות מוטוריות.
בפולי אתה מושך את המוט לחזה/מאחורי הראש תלוי איך אתה עושה, ובמתח אתה מעלה את עצמך למעלה. בכל מקרה העבודה היא על אותו שריר ואתה יכול לשנות את התרגילים כשאתה מחליף תוכנית אימונים |
אם כבר מדברים על מתח איך זה שאני מרגיש יותר את הידיים וממש לא את הגבלמרות שאני ממש מתאמץ
יכל להיות בגלל ידיים חלשות? |
ציטוט:
|
ואללה אחי אני שם את הידיים יותר מרוחב הכתפיים אבל גם לא ממש הרבה יש אחיזה רחבה יותר
עדיף לשים באחיזה הרחבה יותר? ואחי על מה אני עובד בצר יותר? |
יש שרירים שלא מרגישים. לדוגמא חזה או גב, שאתה עובד עליהם אתה לא מרגיש שהתרגיל עובד בדיוק עליהם, אבל אתה מרגיש קושי כללי.
ככה זה. סמוך עליי, אתה עובד על גב במתח. |
זהו ! תודה...
חברים שלי הרגו אותי, כל פעם הם אומרים לי מתח פחות עדיף מהפולי... מה שכן במתח צריך לוודאות שהגוף לא זז לצדדים וקדימה אחורה וגם לא להתעזר ברגלים... |
תשמע הידיים שלי אחרי מתח (עם עזר) הרוסות אחו******
אני מרגיש את הלחץ בידיים וזה חרא שלא מרגישים תגב אחי אני אחרי האימון מחכה רק לכאבים בגב ובקושי יש לי! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:( ואתה לא המפקח לשעבר מfxp? |
אני כמעט בטוח שבמתח יש הרבה שרירים שעובדים הרבה יותר מאשר בפולי , מעבר לשריר העיקרי הרחב גבי .
לדוגמא במתח הרבה יותר מרגישים את הידיים לאומת בפולי . בנוסף לכך אני גם כמעט בטוח שיש יותר איזון בגוף במתח מאשר בפולי , יש אנשים שבפולי לדוגמא מורידים את המוט בעזרת 60 אחוז כוח היד החזקה ו40 אחוז החלשה , אני מאמין שבמתח זה מתאזן יותר לגג 55-45 אולי אפילו יש יותר איזון . |
ציטוט:
|
במתח יותר קבוצות שרירים עובדות בלי קשר לאזור של בגב
במתח עובדים האמות ובפולי עליון האמות לא ממש עובדות חוץ מזה מרגישים עומס על הידיים במתח ובפולי עליון מרגישים אשכרה שהצוואר נתפס :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ