ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   התאומים עולים ב(דיפ)סקוואט. (https://israelbody.com/showthread.php?t=48310)

IsMe 21-01-09 23:02

התאומים עולים ב(דיפ)סקוואט.

כשאני כמעט נוגע עם הישבן ברצפה התאומים שלי עולים, אני עם מוט ריק כשכמעט נוגע עם הישבן בריצפה והם עדין עולים (אני עושה 65 קילו דיפ סקוואט) ואני שם משקולות של 2 וחצי בישביל שהתאומים שלי לא יעלו והם לא ישתתפו בסקוואט בכלל , המאמן אמר לי לעשות את זה ולפני חודש בערך סבא אחד אמר לי לא לעשות ככה כי זה יכול לפגוע אני חושב להקשיב למאמן או סבא :s , חח אמרתי לו בסדר והמשכתי לעשות עם המשקולות למטה.
מה אתם אומרים זה לא יזיק נכון?

little_friend 21-01-09 23:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי isme (הודעה 750457)
כשאני כמעט נוגע עם הישבן ברצפה התאומים שלי עולים, אני עם מוט ריק כשכמעט נוגע עם הישבן בריצפה והם עדין עולים (אני עושה 65 קילו דיפ סקוואט) ואני שם משקולות של 2 וחצי בישביל שהתאומים שלי לא יעלו והם לא ישתתפו בסקוואט בכלל , המאמן אמר לי לעשות את זה ולפני חודש בערך סבא אחד אמר לי לא לעשות ככה כי זה יכול לפגוע אני חושב להקשיב למאמן או סבא :s , חח אמרתי לו בסדר והמשכתי לעשות עם המשקולות למטה.
מה אתם אומרים זה לא יזיק נכון?

אם אתה מתכוון לעקבים (ואני מאמין שכן) הם עולים כי הקטנת את הזוית בין השוק שלך לרצפה, כלומר,
הברכיים שלך התקרבו לרצפה (והלכו קדימה). כתוצאמה מכך הגעת למקסימום הגמישות
של גיד האכילס שלך, וכשזה קורה, אין לו לאן להמתח יותר והוא מושך את העקב שלך למעלה.

אין צורך להגיע עם התחת עעעעעעד למטה, אפשר פשוט לרדת מתחת למקביל וזה מספיק.
ותעבוד שוב על תכניקה כי אם העקבים שלך עולים סימן שהמוט שלך קדימה מידי ומשהו לא בסדר בטכניקה.

little_friend 21-01-09 23:06

פאקינג דאבל....

IsMe 21-01-09 23:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי little_friend (הודעה 750463)
אם אתה מתכוון לעקבים (ואני מאמין שכן) הם עולים כי הקטנת את הזוית בין השוק שלך לרצפה, כלומר,
הברכיים שלך התקרבו לרצפה (והלכו קדימה). כתוצאמה מכך הגעת למקסימום הגמישות
של גיד האכילס שלך, וכשזה קורה, אין לו לאן להמתח יותר והוא מושך את העקב שלך למעלה.

אין צורך להגיע עם התחת עעעעעעד למטה, אפשר פשוט לרדת מתחת למקביל וזה מספיק.
ותעבוד שוב על תכניקה כי אם העקבים שלך עולים סימן שהמוט שלך קדימה מידי ומשהו לא בסדר בטכניקה.

התכניקה שלי מצויינת , (המאמנים ששומרים עלי אומרים לי להפסיק את זה כי זה הורס את הגב ואת הברכים אבל הם אומרים שתכניקה שלי טובה , אם הם לא ישמרו עלי אז אם אני לא אצליח לעלות למעלה מהדיפ סקוואט זה קצת בסה =\) אם אני לא ארד עד למטה זה יהיה לי קל.
העקבים שלי באמת עולים כנראה שאתה צודק, אז זה בסדר להשים את המשקולות?
ודיפ סקוואט אצלי זה עדדדדד למטה.

little_friend 21-01-09 23:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי isme (הודעה 750486)
התכניקה שלי מצויינת , (המאמנים ששומרים עלי אומרים לי להפסיק את זה כי זה הורס את הגב ואת הברכים אבל הם אומרים שתכניקה שלי טובה , אם הם לא ישמרו עלי אז אם אני לא אצליח לעלות למעלה מהדיפ סקוואט זה קצת בסה =\) אם אני לא ארד עד למטה זה יהיה לי קל.
העקבים שלי באמת עולים כנראה שאתה צודק, אז זה בסדר להשים את המשקולות?
ודיפ סקוואט אצלי זה עדדדדד למטה.

1- אם המאמנים שלך אומרים לך שזה ידפוק לך את הגב והבירכיים אז אל תקשיב להם אם הם אומרים לך שהטכניקה שלך טובגה כי הרבה הם לא מבינים... וחוץ מזה אם אתה לא מקשיב להם לזה, למה אתה סומך עלחיהם שהם אומרים לך שהטכניקה טובה?

2- אם לא תרד עד למטה אתה תשפר את הטכניקה, תוכל להוסיף עוד משקל, תוכל להתאמן כמו בנאדןם, תוכל לתת יותר גירוי לשריר, תוכל לעלות במשקלים... מתחיל להבין אותי?...

3- לא, כל עוד העקבים שלך עולים זה לא תקין וזה פאק בטכניקה. נקודה.

4- אז חבל מאוד שאתה לא פתוח להצעות (ולאמת המוסכמת והנכונה עפ"י רוב הדעות), ואם אתה עדיין חושב שזה טוב לך- תפאדאל- תתאמן איך שבא לך. אני כולה מנסה לעזור.

The Sun 22-01-09 07:02

העקבים שלך עולים כי אתה לא מתיישב עם המשקל עליהם אלא על קצות האצבעות.
תסתכל למטה, ברכיים חזק לצדדים ושב אחורה.

IsMe 22-01-09 13:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי little_friend (הודעה 750507)
1- אם המאמנים שלך אומרים לך שזה ידפוק לך את הגב והבירכיים אז אל תקשיב להם אם הם אומרים לך שהטכניקה שלך טובגה כי הרבה הם לא מבינים... וחוץ מזה אם אתה לא מקשיב להם לזה, למה אתה סומך עלחיהם שהם אומרים לך שהטכניקה טובה?

2- אם לא תרד עד למטה אתה תשפר את הטכניקה, תוכל להוסיף עוד משקל, תוכל להתאמן כמו בנאדןם, תוכל לתת יותר גירוי לשריר, תוכל לעלות במשקלים... מתחיל להבין אותי?...

3- לא, כל עוד העקבים שלך עולים זה לא תקין וזה פאק בטכניקה. נקודה.

4- אז חבל מאוד שאתה לא פתוח להצעות (ולאמת המוסכמת והנכונה עפ"י רוב הדעות), ואם אתה עדיין חושב שזה טוב לך- תפאדאל- תתאמן איך שבא לך. אני כולה מנסה לעזור.

1 , המאמן שלי ממש ענקי (43 הקף מינימום) והוא מבין והוא אומר לא לעשות סקוואטים ודדליפטים בגלל שהחדר כושר לא תומך בזה ואם האני לא עושה תכניקה נכון אז אני יכול להיפצע וכנראה שהם יביאו פיצועים וכאלה אבל הוא אמר לי שהתכניקה שלי בסדר.

2. אני אנסה.

3. בסדר

4. אני פתוח להצעות, ואני אנסה את מה שאמרת.

BlackJack` 22-01-09 14:04

תצלם את עצמך ותעלה סירטון של הטכניקה

little_friend 22-01-09 15:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי isme (הודעה 750684)
1 , המאמן שלי ממש ענקי (43 הקף מינימום) והוא מבין והוא אומר לא לעשות סקוואטים ודדליפטים בגלל שהחדר כושר לא תומך בזה ואם האני לא עושה תכניקה נכון אז אני יכול להיפצע וכנראה שהם יביאו פיצועים וכאלה אבל הוא אמר לי שהתכניקה שלי בסדר.

2. אני אנסה.

3. בסדר

4. אני פתוח להצעות, ואני אנסה את מה שאמרת.

זה שהמאמן שלך ענקי (ו43 זה ממש לא ענקי) זה לא אומר שכל מה שהוא אומר קדוש. אתה יודע מה,
מילא היה אומר על הדדליפט. אני יכול להבין למה מדריכים לא מלמדים דדליפט כי סביר להניח שלא לימדו אותם
וכתוצאה מכך הם מנפיצים שזה רע וכאלה... אבל סקוואט?? זה התרגיל הכי חשוב בכל תוכנית אימונים.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blackjack` (הודעה 750692)
תצלם את עצמך ותעלה סירטון של הטכניקה

מחזק

Biceps mAn 22-01-09 17:50

תגיד למאמן שלך שיקפוץ מהחלון

IsMe 23-01-09 14:07

אני לא יכול לצלם סרטון , אין לי פלאפון (נגנב).
ולא יהיה בזמן הקרוב :[.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:38.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ