![]() |
ללא ספק אחד הדברים המצחיקים שנתקלתי בהם בחיי
|
לא יודע מה להגיד..:blink:
|
מעניין.. נחמד תודה אנטון
|
נראה לי הוא רצה להיכנס לכלא בכוונה.. לאיזה תקופה של חצי שנה ככה... חדר כושר בכלא.. יש שם.. אוכל בשפע? אין לי מושג
|
ציטוט:
|
יש לכם השערות מי זה יכול להיות?
|
לא יודע למה, מיד נזכרתי באיתי. לא שאני רומז על משהו...:jockey:
|
הוא לא היה יורד לכזאת רמה..
לא? |
חח מעניין באמת מי זה...?
|
בצחוק, יא סטלן!:1eye:
|
לפי הכתבה הבחור מאשדוד וקורים לו אלכס... (צעיר גבוה ושרירי) אז קודם כל זה לא אני כן!? חח שלא תחשבו מי שמכיר אותי. בכל מקרה קשה לי לאמין שאותו אלכס היה אמור להתחרות במר עולם כי אני מאמין שאני מכיר את כל האנשים הגדולים שיש באשדוד "מקררים" חח ואין אף אחד שהוא "אלכס שנראה כמו מקרר שמתאים למר עולם" וכניראה זה היה סתם תירוץ למשטרה והסיבה לזה שהוא גנב בשביל לאכול וליגדול..(8 ארוחות)
*בקיצור אולי הוא באמת גנב בשביל לקנות אוכל וחומרים אני לא יודע מה אבל עדין אין פה אלכס שהוא ביכלל קרוב למר עולם...אז כנריאה שזה סתם תירוץ. אבל בכל מקרה זה לא תירוץ לגנוב. גם אני שאתמנתי ליפני 8 חודשים כל הכסף שהיה הולך על אוכל ותוספים ואימונים זה בה ממני וגם עזרה מהורים. בקיצור אפשר לעבוד.ולא צריח לגנוב. |
חחח יש פה מישהו מאשדוד?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל רגע יש לי שאלה , הכתבה חדשה ?או שזה משנת 2002 ? |
לא קוראים לו אלכס הוא ביקש את אלכס למכור לו את הפלא הגנוב
|
מוזר מאוד..
|
ציטוט:
|
גועל נפש להגיע למצב כזה...מילא נרקומן מוכר את חברים שלו בישביל מנת סם...אם לא הוא עובר הזיות סחרחורות התקפי זעם ואלאיסטר...אבל למכור את חברים שלך ולגנוב מהם בישביל לממן לך 8 ארוחות ביום בישביל תחרות פיתוח גוף...אני מאחל לבנאדם הזה שבזמן התחרות הוא ישב במעצר ויאכל אוכל של כלא ויהיה קטבולי.
|
הכתבה משנת 2002..
חח אבל בכל מקרה מצחיק. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ