ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   גאידמק (https://israelbody.com/showthread.php?t=4813)

Nareznoy 22-01-07 23:22

גאידמק

אתם בעד שגאידמק יכנס לפוליטיקה או אפילו יהיה מועמד לראשות הממשלה?

מתן18 22-01-07 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy

לא.

Ori-Silver 22-01-07 23:25

לא...נראה לי יש לו הרבה מניעים נסתרים מתחת לכל זה שהוא משחק אותה עוזר ורחמן

סהר! 22-01-07 23:30

לא הוא יעשה לאט לאט דיקטורה בארץ.

HHHEELLBBOOYY 22-01-07 23:31

בכלללא!11

GLADIATOR 22-01-07 23:32

אין מצב!!!

Naor Pinto 22-01-07 23:55

לא... כי הוא כולה עזר לכמה אנשים זה לא אומר שהוא יעזור אחרי שהוא יהיה ראש ממשלה לכולם.

OMRI-TURBO 23-01-07 01:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy

הבן אדם לא יודע לדבר עברית!! על מה אתה מדבר תגיד לי..:whistle: :whistle:

Homie 23-01-07 01:04

בניגוד לראשי ממשלה שהיו עד עכשיו שלא עזרו אף פעם, לא כשהם היו ראשי ממשלה
ולא לפני זה?

OMRI-TURBO 23-01-07 01:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie
בניגוד לראשי ממשלה שהיו עד עכשיו שלא עזרו אף פעם, לא כשהם היו ראשי ממשלה
ולא לפני זה?

לא הבנתי

HHHEELLBBOOYY 23-01-07 01:17

אני לא מבין למה אין ראשי ממשלה צעירים ורעננים ורק זקנים בני 80 שגומרים בתרדמת וגורמים לבלאגן וכאוס בממשלה

OMRI-TURBO 23-01-07 01:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
אני לא מבין למה אין ראשי ממשלה צעירים ורעננים ורק זקנים בני 80 שגומרים בתרדמת וגורמים לבלאגן וכאוס בממשלה

כמה זה צעיר לדעתך? נגיד איזה טווח גילאים?
נתניהו לא זקן למשל..

HHHEELLBBOOYY 23-01-07 01:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
כמה זה צעיר לדעתך? נגיד איזה טווח גילאים?
נתניהו לא זקן למשל..

וואלה חשבתי 30-40
אבל כדי להגיע לאנשהוא בפוליטיקה צריך להיות במסגרות חשובות שפולטות אותך בגיל 50-60 כמו השבק או הצבא

OMRI-TURBO 23-01-07 01:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
וואלה חשבתי 30-40
אבל כדי להגיע לאנשהוא בפוליטיקה צריך להיות במסגרות חשובות שפולטות אותך בגיל 50-60 כמו השבק או הצבא

איך אתה רוצה מישהו בן 30 ראש ממשלה? רק סיים לימודים וכבר ראש ממשלה?

eminemfan 23-01-07 01:22

ראש ממשלה ממש לא!אבל אסור לשכוח שהבנאדם יהודי גר בישראל הרבה שנים(יודע עברית חלשה והוא עובד על זה)אוהב מאוד את ישראל ואת העם היהודי ותרם לעשרות אלפי אנשים בדרך זו או אחרת!גם אם מקורות הכסף שלו מפוקפקים(לפי דעתי כשרים) הוא עוזר לחלשים ולקהילה,יש מלא אנשים במדינה הזו שרק לוקחים כסף!!לפחות יש מישהו שעוזר,הוא תרם לסוכנות היהודית 50 מיליון דולר!מחזיק 2 קבוצות ספורט במאות מיליוני שקלים(הפועל בכדורסל-יצא משם בגלל פוליטיקות,ובית"ר ואין ספק שזו תרומה לספורט ולקהילה בירושלים)עזר לעשרות אנשים חולים שהיו זקוקים לתרומות של כסף על מנת לבצע ניתוחים יקרים,הוציא עיר שלמה לאילת בזמן שיורים עליה קסאמים,הקים כפר שלם בניצנים לתושבי הצפון כדי שישכחו קצת מהקטיושות,שילם עבור חיילי צה"ל היקרים על המונדיאל בשביל שיראו חינם!!ותורם,תרם ויתרום להרבה אירגונים יהודיים בעולם!(וזה רק קצה הקרחון)בשבילי הוא איש השנה!!עוזר כל כך הרבה לעם שלנו,ורק מבקרים אותו,הוא איש גדול.מניעים נסתרים?הוא יהודי למען השם!!! הוא אוהב את העם שלו!. והוא הצהיר מתי שהו שהוא לא יכנס לפוליטיקה ועדיף שכך,שיתרום כלכלית-חברתית כמו שעשה ואנחנו רק נרוויח!

OMRI-TURBO 23-01-07 01:24

אין קשר בין הון אישי לתפקיד פוליטי. מה קשור זה וזה?

HHHEELLBBOOYY 23-01-07 01:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
איך אתה רוצה מישהו בן 30 ראש ממשלה? רק סיים לימודים וכבר ראש ממשלה?

צודק טעות שלי!

eminemfan 23-01-07 01:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
אין קשר בין הון אישי לתפקיד פוליטי. מה קשור זה וזה?

אתה מדבר אליי?

HHHEELLBBOOYY 23-01-07 01:30

לילה טוב חברים

SuzukiR 23-01-07 02:48

אח שלי

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
ראש ממשלה ממש לא!אבל אסור לשכוח שהבנאדם יהודי גר בישראל הרבה שנים(יודע עברית חלשה והוא עובד על זה)אוהב מאוד את ישראל ואת העם היהודי ותרם לעשרות אלפי אנשים בדרך זו או אחרת!גם אם מקורות הכסף שלו מפוקפקים(לפי דעתי כשרים) הוא עוזר לחלשים ולקהילה,יש מלא אנשים במדינה הזו שרק לוקחים כסף!!לפחות יש מישהו שעוזר,הוא תרם לסוכנות היהודית 50 מיליון דולר!מחזיק 2 קבוצות ספורט במאות מיליוני שקלים(הפועל בכדורסל-יצא משם בגלל פוליטיקות,ובית"ר ואין ספק שזו תרומה לספורט ולקהילה בירושלים)עזר לעשרות אנשים חולים שהיו זקוקים לתרומות של כסף על מנת לבצע ניתוחים יקרים,הוציא עיר שלמה לאילת בזמן שיורים עליה קסאמים,הקים כפר שלם בניצנים לתושבי הצפון כדי שישכחו קצת מהקטיושות,שילם עבור חיילי צה"ל היקרים על המונדיאל בשביל שיראו חינם!!ותורם,תרם ויתרום להרבה אירגונים יהודיים בעולם!(וזה רק קצה הקרחון)בשבילי הוא איש השנה!!עוזר כל כך הרבה לעם שלנו,ורק מבקרים אותו,הוא איש גדול.מניעים נסתרים?הוא יהודי למען השם!!! הוא אוהב את העם שלו!. והוא הצהיר מתי שהו שהוא לא יכנס לפוליטיקה ועדיף שכך,שיתרום כלכלית-חברתית כמו שעשה ואנחנו רק נרוויח!

תחשוב בהגיון
כדי לתווך בין מכירות נשק ענקיות בשווי 500 מיליארד
צריך קצת קשרים במיוחד שהעיסקה בין רוסיה לאנגולה
תאמין לי שהוא שיחד כמה ברוסיה וגם כמה באנגולה וזה המינומום שבעברות

מה שכן הוא תורם הרבה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ