![]() |
אימון חזה
הייתי רוצה אימון חזה רצחני שאני יראה תוצאות , אני חושב שאני צריך לחזק ולנפח יותר את החזה העליו כי התחתון והאמציע מנופח יותר .
אז ככה אני מתאמן ab באימון חזה אני עושה 4 סטים של לחיצת חזה כנגד מוט 4 סטים של לחיצת חזה בשיפוע חיובי חשבתי אולי להוסיף עוד 6 סטים ש3 מהם יהיה לחיצת חזה בשיפוע חיובי במכונה ולא עם מוט ועוד 3 סטים של פרפר במכונה . כמה סטים רצוי לעשות באימון חזה ? |
לדעתי אתה צריך לעבור לתוכנית abcd
חוץ מזה אימון רצחני לחזה לא יביא תוצאות. צריך תזונה נכונה ואימונים נכונים |
תוריד סט מהלחיצה בשיפוע וזה בסדר
|
תעשה 9 סטים לחזה אבל 3 סטים לחיצת חזה בשכיבה , 3 סטים לחיצת חזה בשכיבה עם משקולות ו3 סטים לחיצה בשיפוע חיובי , יותר טוב ממה שאתה עושה.
|
לא תמיד אם תוסיף סטים זה אומר שתגדל יותר.
תשקיע בסטים שיש לך, תעבוד כבד ובצורה נכונה ואתה תגדל יופי. (וכמובן תאכל ותנוח...) |
ציטוט:
אז שיעשה רק לחיצה עם דמבלים וזהו. |
ציטוט:
|
הוא אמר אבל שהוא רוצה שיפור בחזה עליון..
בכל מקרה אני מציע לך להוסיף פשוט פרפר בשיפוע חיובי. |
ציטוט:
|
תזונה אחי.... 70-80% מההתקדמות
|
אני משתדל לאכול נכון , אני בנתיים עולה כל חודש סביבות הקילו .
אז אתם אומרים לעשות 9 סטים , 3 סטים לחיצת חזה כנגד מוט , 3 סטים לחיצת חזה בשיפוע ו3 סטים פרפר בשיפוע עם משקולות חופשיים (דאמבלים) ? |
ציטוט:
אפשר לקבל פירוט על אימון abcd ? יום ראשון a יום שני b יום שלישי מנוחה יום רביעי c יום חמישי d יום שישי מנוחה יום שבת מנוחה וכל אימון עובד על 2 שרירים ? ככה התוכנית עובדת ? |
חלוקת הימים תלוייה בך, וגם חלוקת השרירים.
בabcd אני אישית הייתי עובד... a - חזה ויד אחורית b - גב מנוחה c - רגליים d - כתפיים יד קדמית מנוחה מנוחה |
ציטוט:
ומה ההבדל בעבודה על השרירים באימון abcd לבין עבודה על השרירים באימון ab ? אפשר להוסיף עוד סטים ? |
ציטוט:
|
וכעיקרון בשביל להנפח ולחזק זה יתרון או חיסרון תוכנית אימונים abcd ?
כמה סטים רצוי לכל שריר בתוכנית הזאת ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ