![]() |
לא מתפתח ? = \
אני מיתאמן כבר חודש ושבועיים ככה , טיטיפה גדלה היד ,
אני לא ממש רואה שיפור , ביגלל מה זה ?! הכל אני עושה די בסדר אוכל אחרי אימון טונה וביצה , ובערב מעדן \ גבינה . ואני לא רואה ממש שיפור .. |
התשובה נמצאת בגוף השאלה
כי אתה מתאמן חודש ושבועיים |
ציטוט:
חוץ מזה אם אתה עולה במשקל וגודל אז תמשיך ככה , אם לא תוסיף אוכל. |
אחרי כמה זמן אמור לראות שיפור ?
|
אתה תוכל לראות שיפור טוב אחרי חצי שנה~שנה.
תלוי בגנטיקה/תזונה/אימונים/השקעה וכו |
אתה עוד צעיר, בגיל הזה לא תראה הרבה שינוי.
ככל שתתבגר והטסט יתחיל לפרוח אתה תראה שינויים יותר גדולים. |
חחחחחחחח תראו את הילדון הזה חושב שאם הוא אוכל טונה וביצה אחרי אימון חושב שהוא יגדל חחחחחחח
|
ציטוט:
ואם משהו לא נכון תוכל להסביר ולא לצחוק כמו איזה אחד שמתנשא . |
ציטוט:
ותאכל גם פחמימה פשוטה בעלת א"ג גבוה אחרי אימון |
ציטוט:
|
לא גודלים בין יום ולילה אחי .
|
תזונה לא מסתכמת בטונה ביצה וכמה מעדנים,
אם אתה פועל לפי כל מה שצריך כמו שצריך בצורה מלאה וקפדנית, אז אתה כבר בחודשיים תוכל לראות שיפור גדול מאד. תתחיל מזה שיהיה לך תפריט שלם כמו שצריך ושתתאמן כמו שצריך,ואז התוצאות יבואו :) |
ציטוט:
|
עם אתה משקיע... הזמן יעשה את שלו...
|
ציטוט:
אתה פשוט מצחיק עם כל הפורום הזה שיש בו כל כך הרבה מאמרים על תזונה את חושב שביצה וטונה אחרי אימון יעזרו לך אתה חי בסרט. תתחיל לקרוא, להפנים, לטחון אוכל ולתת אימונים חזקים. בלי זה אתה פשוט תתקע באותה הנקודה כל הזמן. ואני אומר לך מנסיון. |
ציטוט:
תבנה תפריט מסודר ומאוזן, כי תזונה משחקת פה תפקיד משמעותי! |
אתה עולה במשקל גוף? במשקלי עבודה?
ומה חשבת שכבר יקרה בחודש וחצי? |
תעבוד, תעבוד, תעבוד. תוך כמה חודשים תראה הבדל. הנה הדברים הכי חשובים שצריך להפקיד עליהם:
* להשקיע באימונים, לא לחפף, להתאמץ עד שאתה כבר לא יכול. * מאזן קלורי חיובי. בלי זה השרירים שלך פשוט לא יתפתחו. * תאכל מספיק חלבונים. מומלץ באיזור המשקל שלך כפול 1.5 בגרמים (אם אתה שוקל 60 ק"ג אז לאכול ביום 90 גרם). אם אתה לא מצליח להגיע לכמות הזו תקנה אבקות. * תאכל טוב לפני ואחרי אימון. * תקפיד לאכול ארוחות בוקר ולילה מזינות. תקפיד על אלה, ואתה תשתפר מהר. |
ציטוט:
|
תזונה + אימונים + שינה = הצלחה !
תאכל טוב תתאמן טוב ותישן טוב ועם הזמן אתה תדדל יופי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ