![]() |
צריך חוות דעת על מכון ביתי שרכשתי לעצמי ;]
שלום לכולם..
בקיצור לפני שבוע בערך קניתי קצת ציוד ביתי בגלל שאין זמן להגיע למכון כל יום (עבודה, בצפר ושטויות..) בקיצור הציוד שיש לי כרגע הוא: 2 מוטות יד מתברגים מוט 1.20 ס"מ 75 ק"ג משקולות- 4X7.5 4X5 9X2.5 2X1.25 תמונה: http://i37.tinypic.com/mseniv.jpg ציוד הבא שאני מחכה לקנות: ספת כושר עם סטנד למוט מתח למשקוף וחבר מביא לי מהמכון בבניין שלו עוד כמה משקולות :) אממ.. בגדול זה הכל חוות דעת\ביקורות\הצעות לשיפור\תלונות\מענות יתקבלו בברכה ;] תודה מראש. |
בוא אני יגיד לך משהו,במחיר ששילמת או שזה היה אמור לעלות - היית יכול להירשם למכון כושר למשך חצי שנה ויותר
עריכה : סליחה,אם אתה קונה שפת משקולות זה כבר מכון לשנה אם לא יותר. |
תשמע אם אתה לא הולך להיות רציני בעסק זה נחמד סה"כ אלא אם כן יש לך בית קרקע עם גינה ששם אפשר לעשות יותר.
בבית לא ממש אפשר לעשות סקוואט או דדליפט בלי לשבור חצ מהבית , אי אפשר לעבוד עם דאמבל כבד ולזרוק אותו בשביל לא להיפצע כי אז יבואו השכנים.. יש הרבה חסרונות בלהתאמן בבית. |
ציטוט:
כל הציוד ביחד עם ספה ומתח למשקוף יוצא 1000 שקל לא נראה לי שיש מכון בסביבה ב1000 ש"ח לשנה, נכון? |
לפני כל דבר שאתה קונה כדאי לך לחשוב על לקנות חיפוי גומי לרצפה
מבחינתי זה הדבר הכי חשוב בחדר כושר ביתי |
מה זאת אומרת חבר שלך מביא לך משקולות מהחדר כושר? הוא "לוקח"?..
בכל מקרה נראה סבבה, מחיר פצצה. דרך אגב If it doesn't kills you - it makes you stronger נשמע יותר טוב בעברית :cool: |
ציטוט:
באנגלית נשמע יותר טוב... תמיד (: |
ציטוט:
רב הבניין שם זה זקנים וכו' אז הוא מביא לי פלטות של משקולות לפעמים.. ;] |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ